Automobilizam

1. Jedini Citroeni koji su kul i koje me ne bi bilo sramota da vozim:

http://volpessportsbar.com/wp-content/plugins/wp-ui/images/pattern.png

2. Šalim se, ds5 je dobar.

3. A naravno da će sporo voziti kad prvi put volan vidi za 5 dana obuke (i žensko je xD) i treba joj vremena da se opušti, jbg vazda obići možeš.

4. Ih 5 dana. Meni se obuka rastegla na više od 6 meseci tih 40 časova (još i ona obavezna teorija), plus što sam sve to vreme po selu vežbao sa ćaletom i ujakom. Tako da ono, dok sam dobio dozvolu da mogu sam u saobraćaj, dosta sam vozio, pa čak i stekao neku rutinu.

5. Ja sam za 4 dana čini mi se, jer me je bolio kurac jako da čekam drugi termin. Obično gledaš što prije da sjedeš u auto jbg.

6. Ček, ček, seo sam i ja da vozim par dana pošto sam upisao. Ali mislim, ova nije iz auto škole bila što je napao taj? Ima dozvolu i sve. Nije valjda za 5 dana da možeš da upišeš, položiš vožnju i da uzmeš dozvolu.

7. Pa svoje auto gledaš što prije da voziš tj. što prije dozvolu da dobiješ.
    Možeš ti odma ako termin imaš. Uplatiš minimum časova, tada 30, sad 40 valjda, on ti piše sve da si odvozio, a ti prođeš onoliko koliko vremena imaš. Naravno ako oćeš tako.

8. Ja sam hteo tako, ali ovi nisu dali lolo.

9. То не може у цивилизованим земљама јеби га

10. Velika je odgovornost to, u pravu su što dozvoljavaju samo odabranima.

11. Gorivo skače 9 centi. Pišaj po sirotinji.

12. за колко се продаје она осмица господине гтд желим је купити

13. ahahaha joj lovačkih ovdje ahahahh

za 2 mjeseca će pričati kako mu je lično ministar saobraćaja i veza donio vozačku koliko je dobro vozio

14. a i ovaj bmw ko da su ga otkuvali pa mu spalo boje

15. po pričama tvojim ovako i ti voziš, više u tuđoj nego u svojoj, šta sad kao nije ni to dobro?

16. O jebem ti kakav M

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.