Automobilizam

1. Stari je slupao mercedesa načisto i pokupio usput ogradu na nečijoj kući, samo na ogradi ima oko 1000€ štete.

Prodali smo olupinu jednom preprodavcu, ja kupio alfu 147 1.6 benzin+plin, ćaća uzeo sebi hjundai i30 2011. 1.6 crdi

Jebiga, takav gra pao

2. Је л' има још неки европски модел поред Опела Олимпије и Капитан оне америчке обрнуте А-стубове?

ЕДИТ:
    http://image.prntscr.com/image/f60724860d0c43cca016205a33348333.png

3. Црвени барон
    Је л' има још неки европски модел поред Опела Олимпије и Капитан оне америчке обрнуте А-стубове?

Gaz Čajka ruska, neka tatra čehoslovačka itd, ali su to sve zapravo kopije tih američkih auta.

4. Kosovac zauzeto
    Leksus je uspeo da zalici na mercedes, da.

5. Barone, Facel Vega mislim da oćeš da rečemo. Ima ih još vjrv samo se valja sjetit.

6. Фасел Вега мало поскупа :(

7. А боли курац американце, каква издркавања од кола имали у периоду од педесетих до седамдесетих и то већина људи могла да приушти

8. Najjace doba brate moj sig. Eto samo od '67-'70 kakvo pisanje.

9. U Mld prošle godine 9 navatali
    Neko mudo iz Bga javilo načelniku da ih istera na ulice, seo u X5 divljao po gradu i davao im obeleženih 50 evra kad ga zaustave.
    Za noć ih rešio

10. Kod nas padnu samo kad ne daju načelniku njegov deo hahaha

11. Ove načelnik nije smeo da uzme haha

12. Nije skroz proverena priča, ali kod nas je načelnik 'pao' (mislim pao kurac, nije više načelnik, ali je dobio posao u ministarstvu) na onim vanlinijskim taksijima. Fazon držao je 30-ak kombija, zafira, multipli i držao prevoz za okolna sela i za Beograd. Po ceni karte autobuske sve bilo, ali nema poreza ni ničega (recimo da je dnevno od jednog auta mogao i po 300 - 400 evra da izvuče jer su vozili od 6 ujutru do ponoći). Samo amortizacija i plate za te što rade. Tek kad su drugi hteli da se učipe onda je pao jer nije hteo da deli profit jbg.

13. Špijuna ima, jebo ih otac.

14. U Mld prošle godine 9 navatali
    Neko mudo iz Bga javilo načelniku da ih istera na ulice, seo u X5 divljao po gradu i davao im obeleženih 50 evra kad ga zaustave.

Sovic jos nacelnik u Mld?

15. Divlje taksi udruženje dobra ideja za biznis xD

16. Naravno, baš baš dobre pare uzimaju. Pa čak i sam da radiš. Kod vas je to još bolje kad je sezona.

17. Brt kupis onu taksi tablu okacis na krov i odes pred aerodrom. Izi mani, treba ti dve musterije dnevno nit oro nit kopo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.