Automobilizam

1. :D
    https://www.youtube.com/watch?v=nhFX5bgBoFY

Jebem ti kako ide auto i koliko je tehnologije u njega. Za snijega ovoga dobar sig.

2. Kolko je otprilike veliki servis za peozoa 206 benzinca?

3. 15k sa sve rukama

4. Pa to i ja kazem drugu, tj ja sam rekao malo više, njemu ovaj sto mu prodao auto rekao da je veliki servis 6k lolo.

5. Pa sta sve racunate u veliki servis?

6. 6000 mislim da ni samo delovi nisu xd. A da mu je neko za džabe radio sve. 6000 dinara je mali servis verovatno....

7. Odakle znam, ne razumem se ja u to, guglo sam. Kais valjda zupcasti, spaneli, lageri, ulje i tako to. Al bitno da sam bio u pravu za cenu, sad reko jos jedan drug. Oko 180e je.

8. Lageri xd

Moze da bude 180 sa vodenom pumpom, da.

9. Miki zato sam ga i pitao, za 6k moze samo da kupi filtere, ulje i pk kais xd

10. Ako mu je za 6k radio veliki servis, onda znaš kako je dobro održavan.

11. U veliki servis idu španeri i svi roleri na magistrali

12. Filter klime takodje

13. brt znam sta spada pod veliki servis samo me je zanimalo sta oni misle da urade za 6k xd

14. pa i to ako rade sami, ako plate majstora kurac 6k

15. boh oces jedan sah da kartamo

16. Ne mogu lipi obrisao sam aplikaciju im a po godine

17. Za 2.2 hdi je samo ulje oko 4500 dinara. Plus još 3000-3500 za ostalo. Što se velikog servisa tiče treba barem 25000 za delove samo, tipa 7000 su samo kaiševi, 12000 vodena pumpa...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.