Automobilizam

1. "Volkswagen je instalirao uređaj koji razlikuje kada je automobil na testu, a kada na putu. Naš softver je isti u svim uslovima", rekao je Marchionne.

"Ko nas upoređuje s nemačkom grupacijom pušio je nešto ilegalno", dodao je Marchionne.

"Napusis mi se kurcine ti", kako se kaze na italijanski?

2. Fumare mio cazzo.

Al ovo ti je direkt prevod, nemaju oni takve psovke.

Treba da se pošalje poruka Siniši Mihajloviću, garant zna to.

3. Zadovoljan sam kako softver ovaj radi posao kod mene, plus za ciste dizele.

4. Jbg, ja vidim da su uspeli i Krajslere, Lančije, Čirokije i sl. da sjebu do daske.

5. Lancia je vec 25 godina kurac, samo sad u ove dvije godine poseban odron prodaje.
    Nekad medju jaca auta sig.

6. Dobro, ali bilo je u zadnjih 25 godina i nekih 'korektnih' modela tipa kappa, thesis, lybra, nisu bila neka top kola, ali su bila solidna i izborila su neko svoje mesto na tržištu, naročito lybra.

Ovo posle očaj.

7. Libra je krs jbg.
    U ovih 25 godina nema nikakvo auto poznato na reliju, ali nema veze. Osim delte hpe nikakvo da reces da je sportsko. Nikakvo auto da ga pozelis imati, dijelom mozda jer joj prednjica nosi lice Rija Ferdinanda. Udobni, ali i grdni fijat.
    Ublatili su joj ime, a bila je realno topcina, generalno svaki model.

8. Mislim da ću uzeti ove godine Z4 kabrio ili SLS, pa samo da najavim i da pitam za komentare.

9. GTD
    Libra je krs jbg.
    U ovih 25 godina nema nikakvo auto poznato na reliju, ali nema veze. Osim delte hpe nikakvo da reces da je sportsko. Nikakvo auto da ga pozelis imati, dijelom mozda jer joj prednjica nosi lice Rija Ferdinanda. Udobni, ali i grdni fijat.
    Ublatili su joj ime, a bila je realno topcina, generalno svaki model.

Jeste, ali kažem, našli su neko svoje mesto na tržištu tipa taksiji itd, dosta ih je prodato. Ove sada više niko neće ni da kupuje.

Радјард Куплунг
    Mislim da ću uzeti ove godine Z4 kabrio ili SLS, pa samo da najavim i da pitam za komentare.

Učlanio si se u SNS, ako ako.

10. Na sirotinjskom trzistu auta do 2000, da.

11. Taj rad, kao 'sirotinjski' Mercedes. Ono Libra, Laguna, C5 kao veliki auto za male male i diskutabilni kvalitet.

12. Da, ali je to trziste prenebitno osim za nekog ko jeste sirotinja xD
    Bitno je evropsko, na kojem je Lancia zauzimala 2003-2004 0.7 tj. 0.8%, kad su proizvodili i libru, uveli nekoliko manjih modela i tezis u koji su grdne pare ulozili.
    Fijatova nesposobnost jebena.

13. Sto nas dovodi do zakljucka da je njemac njemac xD

14. Realno. Propadaju kao i Zastava, premalo modela, slabo šta nude. E sad, Zastava je bila jeftina bar, a Lančija je skupa strašno. A i za Zastavu znam dosta, naročito starijih ljudi koji bi je kupili odmah. Tipa 3-4 000 evra za nov auto. ''Kakav je da je, nov je'' xd.

15. Samo čekam snimak gdje je neko propao kroz led

E i ja cu snimit pa kad bi cudo bilo.

Već vidim vest xd

Kojim ćeš autom, pa da te prepoznamo na podgoričkom?

16. Brate mozes misliti debljinu na -25 stalno, pa kamione voze tuda :D
    Bilo je toga i ranijih godina, samo ne znam je li na Skadarsko, dje se moze reci da je rizik ako mjerio nijesi.
    Realno samo prilaz treba.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.