Automobilizam

1. ovako ja zivim svaki dan i noc

2. Dzaba zlato i dukati placu nekad i bogati, predlazem ti moj prijatelju.

3. Ljubila je prvi put
    Dosad nije imala mladica
    Prve suze niz lice su pale
    I ja sam pijan prvi put bez pica

4. Otmica djevojke - Vojo Radusinovic

preporucujem da se procistite duhovno gosn makaronac

5. Lol sta mi to predlazete wtf

Miki, mislim da je Suzuki Swift.

6. Miki, to sto ti slabo vuce auto, koje je tada mislim najjaci motor u ponudi imalo, je zato sto je uguseno sporom voznjom xD

7. Ulenji se motor od spore voznje

8. Ja uzeo od strica 206 1,4hdi elektronsku blokadu na 2,2k obrtaja imao lol, imao sam 19god tada cini mi se ili tu negde i auto mi bio na servisu mislim da sam sleteo sa puta tada. A stric nubina nevidjena brt ide iza autobusa autobus stane na stanicu on stane iza njega znaci bukvalno ko da ides autobusom negde osim sto imas mesto da sednes i sad ja ga zgazio malo da ga produvam kad su krenuli oblaci gareza pozadi hahaha ko da sam zalozio kotao za rakiju i istandrljam ga ja za tih par sati koliko sam vozio sutra krecemo mi da me odveze negde kad onako gleda nije mu jasno skace pezo na gas ko lud haha kaze a jesi li ga gazio juce jesi a xd reko sta da ga gazim dresina najobicnija ne moze preko 120-125 jedino sto sam ga kidao

9. To je to brate xaxa

10. Nije se ulenjio, solidno on povlači, ali opet, prešao je 300 000+ km, tako da ga ne bih ga baš onako gazio kao onaj. Manje više, u realnim uslovima, možeš svakoga da pretekneš, svuda povlači dobro, jako je tih i prijatan auto ovako.

A i jedna stvar koja ga jebe - loše gorivo. Na istoj nisovoj pumpi sipam, nekad auto leti, a nekad se ponaša kao da sam se popišao u rezervoar. Trese se k'o traktor, slabije prima gas itd. Sipam drugo gorivo, potrefi se bolje, on prodiše.

11. Solidno xd

Ne sipaj na nisu jbt. Omv i mol

12. Kako su tukli ovog klinca sa linka haha

13. U pančevu su još gori omv i mol, fazon 1/1 je bilo da je očaj kod njih, ima još i dve privatne nisu baš nešto. Na molu sipamo u ovaj službeni, uglavnom se ponaša kao da mu je d2 sipan, po mirisu iz izduva bih rekao da ima (previše) amonijaka u gorivu.

14. Treba sipati na onu sto se skoro otvorila i nije se jos dokazala xD

Petrol pumpe, benzin najjaci u CG bio glavu dajem. Naspem dizel i ok je. Naspem mozda poslije 10 dana benzin u golfa dvojku 1.8, bruka. Aj da ga ne treba produvati, vozi ga 180 i koliko vec moze, ma los benzin jebo ga otac, 15 litara trosi, zalili se masovno ljudi. Ne znam je li INTRA izlazila tada, ali ko ce radit o prijavljivanju jbg.
    I na kraju najpametniji su ovi sto na plin voze. Ako je i dalje 40 centi u Albaniju isplati se otic i boli ih kurac.

15. Naravno mozda masu ljudi boli kurac za te stvari, mozda je sad gorivo opet odlicno, nijesam benzin od zimus tocio, ali placemo za Shell pumpama istina je :D

16. 40 centi 1l benzina kod šiptara? Pa jebem ti leb, kod nas 1.2-1.3 evra...

17. Jedno pitanje, ako na NIS pumpama sipam onaj g-drive ili kako se vec zove, onaj skuplji dizel, auto bi trebao manje da trosi? Ili je taj skuplji dizel samo bolji za motor i to?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.