Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Micubiši na SU je stalno, ima sivu crtu preko haube, baš je seljački.
I audi neki noviji, čačanske table, jbg sad svi audiji isti
A6 novi na vukovarske table, kod babine grede je stalno ali stalno
U teoriji, koliko je zajebano zameniti automatski menjač manuelnim na pežou 607 2.7 hdi? I da li je to moguće uraditi i na drugim kolima koja imaju taj motor tipa citroen c6, jaguar xj i s type?
U teoriji zasto bi to iko radio brt?
mislim da je najzajebanije odarditi komjuter i struju, mehanički ne bi trebalo biti problema ali ti treba komplet komp.
Nešto sam gledao oglase, fazon gomila ih ima automatika sa tim motorom da su riknuli, automatik je skup i riknuće opet, a manuelnu opet kontam da je pouzdaniji. Pa gledam, recimo auto koji da je ispravan bi koštao 5k evra, prodaju ga za 1500-2000 evra.
A kontam da su u totalno usranom stanju, ali i ovde će uskoro da prodaju 2 presretača bivša, 607 2.7 hdi automatik za neke sitne pare. Ne bih ja sređivao, ali me u teoriji zanima koliko bi koštalo i koji bi se menjač uopšte stavljao.
Taj presretač ima 350 konja šta će ti
Kažem da ga ne bih uzimao, samo da mi je eto, interesantna pomisao sređivanja i stavljanja manuelnog menjača.
u njemačkoj 1500 evra ispravan automatik, što bi se mučio sa jebenim manuelcom?
Ma može to al je prevelika jebada. I na svu muku papučica kvačila pa ulegni jebate
E a ako i taj rikne što se stavi automatik xd. Vidim da je to neka frka sa njima, valjda svi ovi koje sam naveo imaju isti taj automatik i bukvalno nema koji nije riknuo.
Jbg, ne isplati se, najbolje u delove da se rasture, više para može da se uzme.
DVA PRESRETAČA ŠKODA SUPERB, JEDAN PASSAT!
PAMETNOM DOSTA!
ma mani se srbendi i foruma i čuda, automatik je bog i kraj priče.
veliki servis košta 150€ i radi se jednom u 100 hiljada, kada ljudi to izbjegavaju desi se da pregorjelo ulje napravi haos na mjenjaču jer su ljudi debili generalno. A i generalka sa svim lamelicama i čudima je 800€. Nije baš jeftino sad ali brate ne crkava to svake godine, i ako crkne to uradiš i miran si godinama i hiljadama kilometara.
Ko god je iole održavao auto nikada mu neće crknuti mjenjač.
Meni veći gušt voziti uz manuelac, nekako se više uživim u vožnju. Sa automatikom meni nije to to. To je moje mišljenje.
Ma kako ces placati 100.000 za registraciju miki a nemas za odrzavanje menjaca?!?!?!
:P
Dobro, ali generalno ima dosta kola sa nešto osetljivijim automatikom (kao što je i 607 ili ga niko ne održava da valja). A što se ovoga tiče svejedno mi je automatik ili manuelni ako je auto dobar i pouzdan.
Edit: barone jebemmusunce, rekao sam 3 puta da ga ne bih kupovao, nego samo razmišljam u prazno.
Kod ovog druga meaničara došlo 607 tipa njih 10 što ja znam. Svi automatici, 9 ih menjač jebe. Koj kuratz ne znam
problem tog auta je što je ogroman i težak i 22 motor ima automatik sa 4 brzine. Da bi se uštedilo na gorivu lagano se mili. Ne može on to tako.
Fejslift verzija je kvalitetniji svakako.
I jeftinije registracije u bosni imamo