Automobilizam

1. 100% original i prešao oko 40 iljada. Jeste sitroen ali je takav seks mamu im jebem zaljubio sam se.

2. Do jaja zvuči. Verujem da je preudoban, inače mi je ćale 30 godina kasnije i dalje opčinjen CX-om i to ga nije ni mnogo vozio, nego je samo jedno vreme imao u Minhenu neku dodatnu vikend štelu da vozi ove što se venčaju, ono fazon iznajme kola sa vozačem. Pokušavao je on jedno vreme da nađe sedišta iz CX ili XM, kožna, da pravi garnituru za dnevnu sobu xd.

3. jel jos ko pomisli kad vidi ljude u markama tipa dacia, hyndai, toyota etc na probleme sa prostatom, impotenciju, slabu besiku?? a kad vidim bas bogate zene prva asocijacija mi je sterilitet :D

4. Xaxaxa jes.
    Svaki mekušac ako ima vozačku vozi tako nešto => kad vidiš takvo auto pomisliš da je beskičmenjak za volanom jbg.

5. Izijem je to odlično proučio. Svašta se može pomisliti.
    https://youtu.be/fEo2u6FSLOU

6. izijem flips
    jel jos ko pomisli kad vidi ljude u markama tipa dacia, hyndai, toyota etc na probleme sa prostatom, impotenciju, slabu besiku?? a kad vidim bas bogate zene prva asocijacija mi je sterilitet :D

GTD
    Xaxaxa jes.
    Svaki mekušac ako ima vozačku vozi tako nešto => kad vidiš takvo auto pomisliš da je beskičmenjak za volanom jbg.

Da, lend kruzer, supra, hilux baš deluju tako lolo

7. Hilux deluje ko da imaš plantažu malina

8. A ja se čudio što je svaki na IC tablice xxD.

9. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a0/a5/31/a0a5319bdf95076a2e6e2110fc2279ec.jpg

Iskreno, ako bi me ćale naterao da se vratimo ili makar svratimo u Dalmaciju, voleo bih da imam jednog. Jbg treba mesta za haubicu i ostala iznenađenja.

10. Nego u Mečki W210 E200 kompresor, koliko je taj motor osetljiv?

11. Za onoliko koliko je slab

12. De slab, ima 163 ks, mislim da je sasvim dovoljno za normalnu vožnju, naročito što nije za mene nego za deda-ujaka, a on je lik do sad vozio vektru 2.0 dti, tako je sasvim zadovoljan kad ga je provozao, mislim i ja sam, fino ide.

13. Zadovoljan za onoliko koliko je slab

14. W210 je koja? E? Ne znam te oznake

15. Ta je teška i za 260 konja :-D
    Nju Marsovac 1.8 na 1 km ostavlja 300 metara

16. vi te brojeve modela znate bolje nego inzinjeri u mercedesu i BMW-u :)

Hans: E stigo mi mejl za model W255-G52-X5as5g27736299, koji bese to?
    Jorg: Nemam pojma pitaj mikija.
    Miki: To ti E klasa, okac, 2005. Avgust, 2.2DTDI, 180ks, crna kozna sedista.

17. Opel Astra, druga generacija
    koji su im bolji motori, dizel ili benzin, i koji?
    Ne pikajte Bertone, znači samo standardna Astra

18. Ovo za beskicmenjake bih se slozio ali izuzeo tojotu, tojota osim hibridnih modela sasvim pristojan i malo vise od toga auto

Ali mi je dacija jebena fenomen, sta bih dao da cujem monolog u glavi osobe koja sedi gleda tv i razmislja da kupi jebenu daciju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.