Automobilizam

1. ne o renoovom 1.5dci što sad trpaju u ove nove.

Bilo im je jeftinije da kupe od Renoa 1.5 nego da razvijaju sopstveni niskokubikazni dizel. Moze se pretpostaviti o kakvom se kvalitetu radi.

2. fino bi bilo za naše puteve

Nije ni skupo, kad sam se ja raspitivao dok sam imo para kaže da bi vako nešto vrhunsko izašlo oko 7-8 iljada dolara, a onako slabijeg kvalitetda do 5.

3. Reno je ok ko nema para za auto.

Jeste li primijetili da skoro svaki Megan pegla vozi na jedan far?

4. niskokubikazni dizel

Ali i dalje smiješno zvuči "niskokubikažni mercedes" xD

5. Za sirotinju jbg, da obori cijenu osnovnog modela.

Samuraj samo i ljeti krov dolje.

6. Jel istina da laguna često neće uopšte da upali svjetla? xD

7. мене занима ђе се имају купити кровни носачи и како да их инсталирам на голфа шестицу али сдвоје врата?

8. Jeste li primijetili da skoro svaki Megan pegla vozi na jedan far?

Ovo možda u Crnoj Gori GTD. Što sam ja video po Beogradu, svima farovi rade najnormalnije.

9. Jel istina da laguna često neće uopšte da upali svjetla? xD

Ima slučajeva dosta, naročito u modelima koji su pravljeni do neke 2003. ili 2004. Fazon je što su im i svetla na ablenderu za žmigavce i onda se brže haba, a i lošijeg je kvaliteta lem unutar toga tj. dolazi do hladnog lema vremenom, dolazi do prekida raznih, hoće čak i da povuku vlagu kad je visoka vlažnost vazduha napolje, posebno ko živi na obali itd.

мене занима ђе се имају купити кровни носачи и како да их инсталирам на голфа шестицу али сдвоје врата?

http://www.njuskalo.hr/image-bigger/krovni-nosaci/krovni-nosaci-golf-2.3.4.5.6.7-3-5-vrata-290-480-kuna-slika-14685710.jpg

http://static0.ekupi.eu/ekupihr/4250140.jpg

ove imaš svuda valjda, procunjaj po oglasima.

edit: tuljane jesi iz pančeva ti beše?

10. Je li istina da Laguna neće često da upali motor?

11. U zondi i jest mercedes

12. анални пенетраторе ко си ти и одакле знаш моју локацију?

брате није ми јасно ђе иде овај курац луди, на оној првој слици је ауто са петеро врата, отворим врата ставим курац и затворим врата а шта да радим када немам јебена врата

13. Ne možeš tako.
    Mora postojati neki nosač (ako ništa njegov fabrički) kojeg možeš uglaviti između stakla i lima.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.