Usrali su se u sebe istog trenutka kad su otjerali njih trojicu. Eto im sad.
Zato će The Grand Tour jebati, svijet će cijeli obići, ogromni budžet... Do tada gledam stare dobre epizode.
https://www.youtube.com/watch?v=rZseBpPufLI
Fiat stilo 2002 god 1.9 jtd mišljenja?
Fiat stilo 2004 god 1.9jtd mišljenje?
Kažu da ovi do 2004te godine imaju problem sa elektronikom a da je ovaj 1.9jtd motor odličan
Otac jutros gledao nekog stila u Bijeljini ovdje, kaže da je bučan mnogo unutra
Hoćeš opširno? E evo ti...
Znaš ono kad ti jedan auto uđe u život i promijeni ga na bolje? Fiat Stilo 2002 1.9 jtd je auto kome sve mogu reći, ali stvarno. Fiat Stilo 2002 1.9 jtd je jedan od auta koje ni za šta ne bih dao, ali stvarno ni za šta. Ne zbog izgleda ili nešto slično, već zbog toga kako se osjećam kada sam u njemu. Zbog toga što me uvijek može nasmijati, kad mi je bilo najgore on je bio tu kao što niko nije. Glupo mi je sada da ovdje pišem ono što nema teorije da opišem riječima na bilo koji način. Volim da mu kvarim frizuru koja se ne može pokvariti hahahha, da ga bijem, maltretiram i slično (ne puno :( hahha). Ma jednostavno rijetko ko to može shvatiti. :)
E ovako:
Imam ga ceo život.
Uvek je bio tu za mene.
U njega imam najviše poverenja.
Volim ga kao rođenog brata.
Ragbista moj.
Zabavan.
Sa njim mi nikad nije dosadno.
Znam da na njega mogu UVEK,ALI BAŠ UVEK da računam.
Ubijam ja za njega,ubija on za mene.
Ne mogu da izbrojim sve zabavne i lepe trenutke koje sam proživeo sa njim.
O sranjima koja smo pravili,bolje da ne pričam.
Lep je.
On je najbolji auto kog poznajem.
Svaki trenutak proveden sa njim je poseban.
Ima ukusa što se tiče devojaka.
On je jednini koji smeje da me vređa i maltretira,a da se ne naljutim na njega,jer znam da me samo podjebava.
Volim ga najviše i želim mu sve najbolje od srca!
Što kaže GTD bolje golfa vidi. A što se stila tiče, ne brini se, svi oni imaju određenih problema sa elektronikom i elektrikom (elektropodizači, centralna brava, ablender, gubljenje kontakata raznih, ali je sve to normalno, manje više kod svih kola ima toga), 1.9 jtd je predobar motor, samo računaj da svi imaju 300+ hiljada km pređenih i da će ti dolaziti određene stvari na popravku (remont / zamena dizni i turbine) tako da odvoj keša sa strane za ne daj Bože.
Volvo premijum brend bajo moj. A drže cenu solidno plus mogu dosta da pređu. Video sam par komada S80, S/V40, V70, benzinjare po Švedskoj, 800 000 prešli k'o iz pičke, a kao novi izgledaju i voze se jako lepo, ladno mogu da im spuste i na 100 000 km da su prešli, teško bi se izvalilo do provere u servisu.
malopre napravio konfiguraciju v40, sto je kao jeftiniji model... odaberes par opcija, motor od 150ks, nikakvo kurcenje sa kozom, 40000, a kao osnovni model 30. i onda tek treba za parking senzore i navigaciju da doplatis jos 5000, da ne pominjem malo fensije stvari ko sto je automatsko drzanje odstojanja i tako to :)
Inace, nije los Stilo (1.9).
Makar oni koje znam da ga imaju, nisu imali neke veće probleme s njim. Solidan motor.
Sto se buke tice, jebiga. Ne znam sa cime da ga uporedim, ali jeste bucniji solidno od Megane-a 1.9 dci isto godiste.
Koji nivo opreme?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Usrali su se u sebe istog trenutka kad su otjerali njih trojicu. Eto im sad.
Zato će The Grand Tour jebati, svijet će cijeli obići, ogromni budžet... Do tada gledam stare dobre epizode.
https://www.youtube.com/watch?v=rZseBpPufLI
Kako jebe Maybach novi u PG, da ga nije slikao ko?
Fiat stilo 2002 god 1.9 jtd mišljenja?
Kažu da ovi do 2004te godine imaju problem sa elektronikom a da je ovaj 1.9jtd motor odličan
Otac jutros gledao nekog stila u Bijeljini ovdje, kaže da je bučan mnogo unutra
Hoćeš opširno? E evo ti...
Znaš ono kad ti jedan auto uđe u život i promijeni ga na bolje? Fiat Stilo 2002 1.9 jtd je auto kome sve mogu reći, ali stvarno. Fiat Stilo 2002 1.9 jtd je jedan od auta koje ni za šta ne bih dao, ali stvarno ni za šta. Ne zbog izgleda ili nešto slično, već zbog toga kako se osjećam kada sam u njemu. Zbog toga što me uvijek može nasmijati, kad mi je bilo najgore on je bio tu kao što niko nije. Glupo mi je sada da ovdje pišem ono što nema teorije da opišem riječima na bilo koji način. Volim da mu kvarim frizuru koja se ne može pokvariti hahahha, da ga bijem, maltretiram i slično (ne puno :( hahha). Ma jednostavno rijetko ko to može shvatiti. :)
E ovako:
Imam ga ceo život.
Uvek je bio tu za mene.
U njega imam najviše poverenja.
Volim ga kao rođenog brata.
Ragbista moj.
Zabavan.
Sa njim mi nikad nije dosadno.
Znam da na njega mogu UVEK,ALI BAŠ UVEK da računam.
Ubijam ja za njega,ubija on za mene.
Ne mogu da izbrojim sve zabavne i lepe trenutke koje sam proživeo sa njim.
O sranjima koja smo pravili,bolje da ne pričam.
Lep je.
On je najbolji auto kog poznajem.
Svaki trenutak proveden sa njim je poseban.
Ima ukusa što se tiče devojaka.
On je jednini koji smeje da me vređa i maltretira,a da se ne naljutim na njega,jer znam da me samo podjebava.
Volim ga najviše i želim mu sve najbolje od srca!
HAHAAHHAAH
BOG XAXAXA
Hahahhahahah
aj sad ozbiljno
Inače ću te naći u gradu!!!!1
Ja bih Golfa uzeo.
Što kaže GTD bolje golfa vidi. A što se stila tiče, ne brini se, svi oni imaju određenih problema sa elektronikom i elektrikom (elektropodizači, centralna brava, ablender, gubljenje kontakata raznih, ali je sve to normalno, manje više kod svih kola ima toga), 1.9 jtd je predobar motor, samo računaj da svi imaju 300+ hiljada km pređenih i da će ti dolaziti određene stvari na popravku (remont / zamena dizni i turbine) tako da odvoj keša sa strane za ne daj Bože.
sto je volvo skup ko merc i bmw? :)
ja mislio sa cenama u rangu npr vw, audi, a ono prc, kad ubacis opremu sto npr ide standardno u audi, ispadne skuplje.
Volvo premijum brend bajo moj. A drže cenu solidno plus mogu dosta da pređu. Video sam par komada S80, S/V40, V70, benzinjare po Švedskoj, 800 000 prešli k'o iz pičke, a kao novi izgledaju i voze se jako lepo, ladno mogu da im spuste i na 100 000 km da su prešli, teško bi se izvalilo do provere u servisu.
malopre napravio konfiguraciju v40, sto je kao jeftiniji model... odaberes par opcija, motor od 150ks, nikakvo kurcenje sa kozom, 40000, a kao osnovni model 30. i onda tek treba za parking senzore i navigaciju da doplatis jos 5000, da ne pominjem malo fensije stvari ko sto je automatsko drzanje odstojanja i tako to :)
Ne znam kakvo je sad stanje ali dugo su bili sinonim za bezbjednost.
Hahahah jebote, ne vredi pitati Crnogorce i Bošnjake za kola, uvek će odgovor biti "uzmi Golfa".
I sada su. Recimo V70R je bio skoro 80 000 evra nov. Al 300 konja i preprcana oprema.
Reme isfrustriran što mora voziti Fijat.
Ali dobro, kad se sjetim kakav je nekad Fijat bio, a ne ko danas.......
Inace, nije los Stilo (1.9).
Makar oni koje znam da ga imaju, nisu imali neke veće probleme s njim. Solidan motor.
Sto se buke tice, jebiga. Ne znam sa cime da ga uporedim, ali jeste bucniji solidno od Megane-a 1.9 dci isto godiste.
Koji nivo opreme?
I prekul je V40 novi, posebno dobra oprema ka ovaj.
http://87421a79fde09fda7e57-79445249ccb41a60f7b99c8ef6df8604.r12.cf3.rackcdn.com/4_async_wmarker/2015/8/10/b961e893d42bd8d8d2fd39eda0b6a660485a2411/main.jpeg
Vozio bih.
ЛОЛ
Реме вози ово, јбг.
http://www.completecar.ie/img/galleries/2969/toyota_corolla_1.jpg