Automobilizam

1. Ne može se protiv njemačkog kvaliteta jbg.
    Žene u Indiju oplakuju vozača Honde.

2. Odlična je sijera ona, a ova honda lolo, mada su one uvek bile manje bezbedne od švapskih i švedskih kola.

3. Muči me pitanje da li će i sljedećih 100 godina njihova kola biti najjača xd.

4. Neće, za 100 godina, bmw/audi/merc/jaguar/volvo ugašeni, dačija je novi premijum brend i postavlja nove standarde, lada i dalje pravi rivu i nivu, planira da povrati i samaru, oživljava se proizvodnja juga, ovog puta sa fabrički ugrađenim šrafcigerom da ne pada prozor itd.

5. Nijesam lud za Volvom, ali mi je ovaj prekul.
    http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11039836

6. Ja gotivim i ove starije naročito 760 i 780 bertone, a i od novih, naročito one T4, T6 i R verzije. Ne mož 2.8 twin turbo da ide loše nikako xd.

7. Ако ауто отпади откупљују целе ауте, да ли исто тако откупљују и делове?

8. Kako ko. Nađi majstora koji je zainteresovan, ili reklamiraj na fb, u onim grupama za delove ili ako ima za zastavina vozila.

9. Ма не питам за Југа, њега ћемо целог да одшлепамо. Него имам још брда делова од Асконе (укључујући и петостепени мењач), немам где више да их премештам, а на огласе се нико не јавља већ 3 месеца (иако обнављам, рекламирам и слично), па зато питам

10. Odeš na auto otpad i ponudiš, mada će ti oni ponuditi neke smešne pare ali ajde. Nađi neki baš za opela auto otpad u tvojoj blizini, tamo će ziher uzeti.

11. I djelove otkupljuju isto, samo ćeš sig finansijski bolje proći ako neotpadu prodaš dio za malo manju cijenu nego što na otpad košta.

12. Samo oglas i strpljenje ili pokloni nekom kome treba

13. Jesi probao na http://www.opelclub.rs/? Fazon ili da ponudiš ovako, ili da vidiš ko baš traži delove za askonu ili ako šta paše na suzu recimo.

14. www.autoscout24.ch/3731414

mazde nove, cak i karavan lepo izgleda jebo ga. da kupis i sa uzivanjem bostan da vozis :)

15. Čuo sam da u KG ima čovjek što je lud za Opelima.

16. Celte, grijeh je kupiti karavan koliko je limuzina lijepa.

17. Celte, grijeh je kupiti karavan koliko je limuzina lijepa.

A di ćeš s' bostan :( ?

18. znam, preljep auto. al kazem cak ni karavanom nisu uspeli da ga pokvare.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.