From 1990 to 1994 (model years 1991–1994), Mercedes-Benz sold a high-performance version of the W124, the Mercedes-Benz 500 E (W124.036). The 500 E was created in close cooperation with Porsche; each 500 E was hand-built by Porsche, being transported back and forth between the Mercedes plant and Porsche's Rossle-Bau plant in Zuffenhausen, Germany during assembly — taking a full 18 days to complete each model. Design began in 1989 and into 1991.2 Called '500 E' through model year 1993, for model year 1994 it was face-lifted along with the rest of the range and renamed to 'E 500'.
Sad pogledah ovde, da ne bude da sam pogrešno razumeo na švedskom.
Dobio sluzbeni polo, ovaj najnoviji 2016to. 1.4 tdi. 105 konja. I sve je super, ali kad nisi u brzini koja je potrebna po broju obrtaja, jako je lenj. Kao da čeka da nabije broj obrtaja koji m treba pa tek tad grize.
Recimo stariji modeli, i ako sporo ides a u cetvrtoj si recimo, stisnes gas do daske i za cas nabije brzinu.
Ne šije ni saab 3.0 tid od 177 ks iz niskih obrtaja, recimo, 50-55 km/h u 4. ide na nekih 1100-1200 obrtaja, a vuče dobro tek posle 2300 obrtaja. E39 530d može, istu snagu ima, ali je verovatno drugačije konstruisan.
Е 'вако, ово је суштинско животно питање:
Ако је гасни уређај уграђен у ауто 2011. или 2012. године по старом закону где атест важи 10 година, а нови закон о периодичном прегледу на 5 година ступио на снагу 2013., да ли је сада обавезан реатест и поновна провера?
Xaxa je li Celt ovo?
Ode mi retrovizor na farbanje :(
https://www.youtube.com/watch?v=lxTmNgFtmus
https://www.youtube.com/watch?v=pTDvzcvo7Og
Eeee nisu stavili espejs i vel satis koji imaju onaj 3.5 V6 koji ide u nisan skajlajn.
Zato odma na S600 drugi izduv da se ko Zonda čuje.
a ček, jel beše W124 500E imala poršeov motor?
Ja da znam nije nijedna.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_500E
Sad pogledah ovde, da ne bude da sam pogrešno razumeo na švedskom.
E tu ti piše da je atmo V8 iz SL-a u njemu.
Leblank napušta Top Gir ako Evans prvi ne ode.
Četvrta epizoda ima najgoru gledanost ever.
Pod ključ.
Dobio sluzbeni polo, ovaj najnoviji 2016to. 1.4 tdi. 105 konja. I sve je super, ali kad nisi u brzini koja je potrebna po broju obrtaja, jako je lenj. Kao da čeka da nabije broj obrtaja koji m treba pa tek tad grize.
Recimo stariji modeli, i ako sporo ides a u cetvrtoj si recimo, stisnes gas do daske i za cas nabije brzinu.
E, i onaj start stop je neviđena glupost.
Ok
XD
Haha
Jbg brt mala je to kubikaža da možeš 4 sa 55 da zgaziš gas i da šije
1.9 Tdi more
Ne šije ni saab 3.0 tid od 177 ks iz niskih obrtaja, recimo, 50-55 km/h u 4. ide na nekih 1100-1200 obrtaja, a vuče dobro tek posle 2300 obrtaja. E39 530d može, istu snagu ima, ali je verovatno drugačije konstruisan.
Е 'вако, ово је суштинско животно питање:
Ако је гасни уређај уграђен у ауто 2011. или 2012. године по старом закону где атест важи 10 година, а нови закон о периодичном прегледу на 5 година ступио на снагу 2013., да ли је сада обавезан реатест и поновна провера?
To ti niko ne može reći jer se menja na 15 dana. Kad ti dođe registracija videćeš