Automobilizam

1. Lel pricas koliko je fabija ruzna, a megan nikakav.
    Jbt onaj zadnji kraj ne znam ko je dozvolio da se pusti onakav

2. pa neki genije je dozvolio

meganovo dupe prelepo

3. Koja je cena te fabije benzinca?

4. Thilmo nadje se fina za 3200-3800

5. Samo nemoj karavana mislim da je on cak kraci malo

6. A sta znam aj nek megan udje u opticaj.
    Cuo sam za renoov 1.5 dci da je super motor

7. Uzmi i30 2005-06 :)

8. Mislim kraci je ovako ali ima veci gepek, tu ti mogu stati 2 kutije banana i jos ostane mesta ali nedovoljno za celu kutiju, jedino da ih iskrenes. Ista mera ti je i za paprike i dinje, ne znam sta radis

9. A za te pare imaš megana sedan, 2005-06 isto. Ili Pežo 407.

Jes da je održavanje skuplje za 407 al jebaćeš više po rečima gtd-a lolo

10. Lepa je 407
    Megan je dobar samo mi guzica od megana nikaka

11. Ducato ako mene pitas je daleko bolje resenje vozis se kao gospodin a mozes daleko vise natovariti,pritom si ukljucen u kupus i lubenice a tu su najvece pare. Ja bi ti prepirucio da izbusis tegove od vage i radis po nabavnoj ceni ali im zato ukrades 30 kila na 100. Tako rade cigani nadam se da te nisam uvredio posto si mi tako delovao,cigani voze megana i kradu kupus na vagi. Oni rade to

12. Sedan sine. Limuzina ona. Ljepota.

13. Uzmi pasata bracika i nemoj jesti govna, ti kao pokreces neku diskusiju ovde a svi znamo sta ces uzeti na kraju

14. Al bolji od fabije za istu cenu beš mi sve.

15. Ni megan limuzina nije losa, ali 407 super

16. Skup ti 407 za održavanje. Megan limo jeftin. B5.5 verovatno bolji od oba al provaljen.

17. A i nekako je kul onako na karticu megan.
    Videcu i njega jbg..

407 je em pezo em skup za odrzavanje jbg

18. Kul haha zbog te kartice ga lakše ukrasti nego juga sa kovanicom dinara

19. Jebeni Francuzi
    Al jbg 1.5dci jebe pa ko voli

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.