U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Miki. Sad ta ista devojka vozi 207 1.4 starog 3 godine tipa ili 5 ne znam ni ja al nije prešao 70 k i troši kao zil jebeni.Ne može ispod 8.5 da ti je Bog ujak. Preko 130 ako ga držiš 12 jbg
Ko X5
Benzinca, ne dizela.
E za 1.4 benzinca, ne znam kakav je, 1.4 hdi vozi tetka, već dosta dugo, fazon 90% kilometraže joj je surčin - novi beograd - karaburma i troši oko 7 litara, oće i više kad se optereti.
Joj bre gonzo, de je jak 1.9 dci, taj ima 100 ili 102 ks na 1100 - 1200 kg težak auto...
Cek Bohore, Pezo 207, 1.4 benz., auto star 3-5 god i trosi 12l?
Pa moja Honda, 16 god stara, isto 1.4, pa trosi 9-10l plina po gradu. A ne stedim je ic.
A motor vise od 10 god mladji da trosi toliko..?? Msm jes da ne moze da se porede pezoovi i hondini benzinski motori, ali svejedno.. preterana potrosnja
Pa normalno da je preterana nije kadilak. Zato ga i ne vozim. A i nikad u njemu cigara nije zapaljena ja sednem palim s vrata ona mi kenja ja se derem ona plače posle kaže da da sam divljak, zajebi.
Na koliko obrtaja stiže na 130 km/h?
Jako puno mu treba. 4 k tipa
Ma nek puši kurac. Marsovac na 3 k ide 100 na 4,5 k obrtaja troši 8
Slabi su to motori.
A ta razlika ti nije do obrtnog no do tih 10KS. Čini ti se jer on eksplodira između 2 i 3 hiljade obrtaja, a ostalo je kurac, a vjerovatno si ga na toliko i vozio jbg.
Honda je Honda.
E jbg, ali bmw je rasterećeniji. Fazon, volvo v50, 2.0d od 136 ks troši pri 120 km/h nekih 5.5-6 l, ali ima 6-u brzinu i bukvalno je na 2000 - 2500 obrtaja sve vreme, ne znam sad tačno, ali preko 2500 nije.
Mečka je tu majka. C klasa 220 6 brzina Niš- Mladenovac 4.9
160 + ceo autoput neretko 180 po 30 km tipa pa opet na 160 itd
Ajd da pitam kad ste vec tu.. Radjeno mi je oko prednjeg trapa sve i svasta u poslednjih mesec-dva. Nakon poslednje intervencije (menjan neki lager dole jer se culo brujanje tokom voznje) auto je neverovatno nestabilan po mokrom asfaltu. I ne samo mokrom, nego i vlaznom. Osecam kao da auto "pliva". na sekciji od samo 5-10m vlaznog kolovoza auto promeni ponasanje i kao da zanosi. Reglaza nakon te intervencije nije radjena.. a mene me zanima dal je moguce da je tako lose ponasanje auta samo zbog neodradjene reglaze?
Moguće
Na suvom drži nekako kad naleti na mokar put klizavije i uspe da pobegne točak gde ga navlači i opet kad se vrati na suvo se vrati u drugi položaj. ISto bi ti bilo i da te uhvate valovi od kamiona na autoputu u srednjj traci. NE daj ti Bože da su puni vode od kiše ti koloseci prevrćeš se lagano
To sa valovima tim kuburim i ja jbg al zbog zadnje vuče i preširokih guma al to je druga tema XD
Nije limuzina da je bitno na koliko obrtaja ide 130, to su gradska auta sa kratkim prenosima itd. i pravljena da tipa ideš četvrtom kroz grad i ne gušiš motor.
To je to onda bohore..
Mene izuzetno nerviraju kolotrazi u srednjoj traci na auto putu. Fora je sto se na dnevnom svetlu, dok je suvo, ne vide, ali zato kada je kisa, po dve brazde pune vode u srednjoj traci.. Jos sam stavio sire letnje gume u odnosu na fabriku, pa sad osecam svaku promenu na asfaltu. Sire gume imaju svojih prednosti, ali i mana bogumi
gtd u pravu je
A jbg. 225 pozadi 215 napred to je ok al jebe svakako. Na auto putu vozim 3 uvek s okom na retrovizoru više nego napred što gledam i kad mi neko prilazi s 200 gde ćeš moraš u srednju nek je i jednom do Beograda pa je puno, jebe majku. Al zato stabilnost i to je štogod jbg
Ja bih centrirao najprije.
To mi je dobro poznato.