Automobilizam

1. rijetko se vidi, ali je prelijepa

2. Top je ona slika odnazad.

A i reklama dosta dobra. Na njemački je, ova dvojica su braća, prvi je sirotinja i mora da pliva ili vesla do posla, a drugi je kupio novu peticu. Klasična poruka koja u srce pogađa.

3. ali on ima brata
    i on je bogat ahhaahha

4. Što je na sliku neće da otvori?

5. Smije li jače od ovoga, pitam ja tebe?

6. Jebe slika. Odma na telefon.

7. Makarone dobro, ne srdi se na mene ja te volima.
    I da te nisam čuo da Z2 nemere otvoriti nešta, pravi se jbt

8. hahah preko kompa sam, z2 bi otvorio sig
    <3

9. Meni se ozb dešava, da jebe na kompu uzmem tel on pojeba. Mada komp mi je baš beda

10. Ajfon 6 najjači telefon sig.

11. A Makaron uzima one kineske socijala telefone, pa im poslije špaklom skida znak xaxaxa

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.