U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pusta mu mali hladnjak to stvara maglu. Pozdrav
Obavezno recirkulaciju ugasiti, masu auta je i samo gasi kad prebaciš na odmagljivanje stakala.
a možda mu i guta antifriz pa je masna.
http://i.imgur.com/wuLrokg.jpg
fine felne
Recirkulaciju gasi, a nije isključeno ni da je korodirao taj sistem, voli to opel, bar je kod vektre bio problematičan taj sistem za ventilaciju i klimu. Za astru nisam upućen.
Sad neko kačio u mercedes klubu, da nisi ti?
Jok, poslao mi drugar. Verovatno je on video tamo.
Nema više manuelca u Ferari :(
Brt ja sam bas bio fan manuelca ranije ali sve vise cenim automatik i mogu da kazem da bih sada pre vozio automatik nego manuelac, vodili smo vec diskusiju o tome vise puta
I ja vozim DSG sad i brz je i sve, ali manuelac je meni u srce, posebno ovaj Ferarijev, sam izgled ručice te vuče da ga šaltaš.
Sto se tice dozivljaja manuelac bolji ali sto se tice performansi, ocuvanja automobila, potrosnje itd automatik(pogotovo dsg) je majka i maceha
DSG je brz odlično, ali je tiptronik sporiji od šaltača sig, u A6 recimo, oba 6 brzina.
Slazem se, al dsg dva kvacila samo seva
DSG meni najjači od tih nepremium.
Nova E klasa u osnovnu opremu ima ovaj novi automatik sa 9 brzina. Imaju ga i GLE, GLE kupe, ovaj drugi vozih, vrh osim dizajna i činjenice da imaš X6 sa jačim dizelima jbg.
a kod dsg-a, kako ide održavanje, na koliko km, koje su okvirne cene?
Brt skoro isto sve osim ulja za menjac
I set kvacila skuplji je xd
Na 60 hiljada fabrička preporuka, pa u manuelni mijenjam na toliko. Ja sam promijenio kad sam ga kupio i kad pređe 30-40 hiljada opet ću.
Skuplje je ulje ka što Pseto kaže, ali ni to nije neka para. Jedina mana mu je ljubav prema manuelcu :D
vozite li šta
Vozim.
Гонзо немој да лажеш
Ne bre, stvarno vozim.