Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma nisam sliko nista, samo sto sam uzeo da ga operem uze stric da proba i posle uskurac. Sutra cu kad ustanem pre nego sto krenem da ga vratim da slikam, pa cu ti staviti da vidis. Nije prepolovljen, al nije ni samo to falinka, nego tek kad ga je detaljnije pogledao video je šta mu fali, inače ovako površno je bio okej.
Sivi kažeš?
Da nema taj Golf veći klirens nazad no naprijed?
Jes sivi. Moguće da ima, nisam zapazio
Jel' mu prednja stakla imaju leptire, tačnije jesu li sa starijeg tipa?
nema leptire
Moj komšija bio prepolovio Golf, sivi neđe 2004-2005, pa ga dao šuraku u Srbije, pa, reko, da nije taj. Imao i dvije pepeljare lolo i bijela sjedišta. Milina kako ga je zakrpio.
Hahah, da ga jebem, možda je sedišta promenio :D, videces sutra. Koja je fora sa tim kad ga prepolove pa zakrpe, ne kapiram, duduk sam za to?
Proklizo, pa pravo u stub. Lako ga je zakrpiti, ali teško ko će reći da udarato nije.
Jel' ko ima iskustva sa ovijem:
http://cdn-parismatch.ladmedia.fr/var/news/storage/images/paris-match/vivre/automobile/fiat-500-l-sympa-et-en-plus-elle-fait-le-cafe-160033/1662172-1-fre-FR/Fiat-500-L-sympa-et-en-plus-elle-fait-le-cafe.jpg
Ovaj sivi se još kotrlja:
http://www.vijesti.me/slika-519x316/vjesti/u-saobracajnoj-nezgodi-kod-niksica-povrijedeno-sest-osoba-slika.jpg
Jel' ko ima iskustva sa ovijem:
Nisam imao, ali sudeći po prodajnim rezultatima u Evropi, fin autić. Motori solidni, pet zvezdica za bezbednost, lep na oko, zanimljiv, kuva kafu (moguće naručiti espreso aparat u njemu, šta su ti Italijani), a i ovde po Kragujevcu ih ima dosta. Znam dosta ljudi koji rade za FIAT (i ja aplicir'o al' ništa) i kažu mi svi da se kvalitetno to radi, Italijani nadziru, ne sme biti greške. Meni se auto sviđa.
To mi je ponajmanje lolo.
Vrijeme će pokazati koliko je pouzdan. Koliko garancije imaju?
ugovornu garanciju na vozilo (24 meseca od datuma isporuke vozila kupcu, osim u slučaju drugih, povoljnijih uslova zakonom garantovanih kupcu)
Prodavac garantuje da će u slučaju neispravnosti nastalih u periodu od 24 meseca od datuma isporuke vozila, bez ograničenja u kilometraži, i za koje se utvrdi da su predmet garancije, izvršiti popravku vozila u skladu sa odredbama garancije.
garanciju koja se odnosi na boju (36 meseci)
Vozilo je pod garancijom na neispravnosti nastale u proizvodnji koje se odnose na boju za period od 36 meseci od datuma isporuke. Garancijom se obezbeđuje potpuno ili parcijalno bojenje vozila u zavisnosti od potrebe i uklanjanje bilo koje ustanovljene greške u skladu sa standardnim uslovima proizvođača
• anti-korozivnu zaštitu (8 godina)
Sastavni elementi karoserije vozila su pod garancijom protiv rđanja izazvane korozijom koja se pojavljuje iznutra. Garancijom se obezbeđuje popravka odnosno zamena bilo kog sastavnog elementa karoserije koji je oštećen korozijom i važi 8 godina od datuma isporuke vozila.
Sve intervencije pokrivene ovom garancijom dostupne su pod istim uslovima za sve Fiatove servisne centre (u Srbiji i inostranstvu).
Treba istaći da garancija ne pokriva greške ili neispravnosti u potpunosti ili delom izazvane ili pogoršane neizvršavanjem održavanja propisanog od strane Proizvođača.
Radi otklanjanja neispravnosti na automobilu kao i radi redovnog servisnog održavanja, vlasnicima automobila Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia na raspolaganju je servisna mreža koju čine sledeći servisi:
Nije mnogo...
Ne'am pojma...
E da, FIAT 500l je najlepši u, verovali ili ne, tamnozelenoj boji sa belim krovom. Prosto je za nevericu kako mu stoji.
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2013/04/2014-fiat-500l-fd.jpg
Uživo je još lepše.
Sklapaju li još punta?
Buraz to isto ne bih znao da ti kažem... Mada postoji neka priča da će možda neka Alfa da se sklapa u Kg, mislim MiTo. Ali opet, to je samo priča.
Jel' živ Zastavin muzej u Kragujevcu?
Daj neka lakša pitanja, ni na jedno ne znam odgovor lolololo