Automobilizam

1. Ili neki jeftiniji MPV da kupim pa da šnjima skačem po brdima. Ovako mi je Eskorta teško. Ispod 2000 obrtaja se ugasi a ovako šlajfuje i bača kamenje na sve strane. I odozdo lupa i sa strana leti. A i zajebano je pokretno, majku mu jebem.

2. Ispod 2000 obrtaja se ugasi a ovako šlajfuje i bača kamenje na sve strane.

Možda nekako da mu skratiš finalni prenos?

3. Ima duge brzine, a nema reduktor i benzinac je...

Golfa je milina, on se penje uz brdo uz minimalni gas. To je još jedan razlog zbog čega obožavam dizele.

4. Dizel ubaciš u prvu, kada kreneš noge kroz prozor i voziš se 5km/h ali sa stilom lolo

5. CapooN
    Dizel ubaciš u prvu, kada kreneš noge kroz prozor i voziš se 5km/h ali sa stilom lolo

Pogotovo što se pri najnižem broju obrtaja dizel čuje bukvalno kao trakor, ali moraš zbog stila nešto i da pretrpiš :)

6. Meni je milina slušati ga, ali je najglasniji na oko 3500 obrtaja.

7. A koji vam auto ima najbolji zvuk? Sad će biti kliše, ali volim Ferarijeve mašine, pogotovo u 458 Italiji kad se zavrti do 9000 obrtaja, jebem ti sunce, pa ono njegovo grgoljanje.... Isto tako i u Leksusu LFA i ono je visokoturažni ne daj Bože... Dakle visokoturažne volim (onda otpadaju turbaci, ali njima je zvuk ionako prigušen i pri višim obrtajima ko usisivači zvuče). Mada i poneki američki lenji oldskul V8 volim da čujem.

8. Moj jugo na 2 iljade obrtaja ka tvoj ferrari na 9...

9. Мазда на преко 3, ал изнутра, никако спољололо. И Порше 924, јер сам једино њ чуо уживо, ово преко клипа све исто.

10. A koji vam auto ima najbolji zvuk?

Tomo Vinković. Posebno kad vergla.

11. Како сам Тому мого да заборавим! Још кад повучеш декомпресор! Ко млазњак кад полеће.

12. korsu
    sivu
    boja benzin

13. A đe korsu nađe, jadan nebio, zemljače.

14. Na auto plac. :) Uzeli moji, nisam bio tu, što znam, mene se sviđa, ima pojedine mane, jedna od najvećih joj je što nema klimu pa imam muke kad mi zamagle stakla. A inače od Budvanina su je kupili, pa ću ti dat njegov broj telefona pa pitaj sugrađanina što mu šće to. :)

15. Ja sam ti Nikšićanin, da me ne urekneš.
    Pi, one ljige Budvanske, slabo koja vozi Golfa dvojku turbo dizel.

16. Taj model, samo što je benzinac, 1.0. Boli me uvo, bar malo troši, jes da ne može nikuđ i nije startna, al mene je bitno da se prebačim od tačke a do tačke b (i još nekolko tačaka).

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.