Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Piše u ulicu osmoga marta. Da nije to neđe kod Verana?
To su čepurci.
Šta ono ima sve na stari aerodrom?
Rokšped, Ford, Tojota i Honda...?
Siguran sam za rokšped i tojotu, za ostale ne znam. Ima i krizma, to je ford valjda.
Сви стари амерички ве осмаци, каросерије јесу грдне и велике ал тај звук еееее
Kako da provjerim nivo tecnosti u hladnjaku? Bio je probusen nekad prije par godina pa smosipali nesto unutra da zapusi rupu i radilo je, medjutim sinoc mi se ispred garaze pojavila neka cudna fleka. Kao da je odjednom par litara neceg pljusnulo. Ne smrdi na benzin, nije ni ulje. Pipnuo sam prstima i nema nikakav miris niti je masno tako da mi je voda jedino logicno. A mozda i nije moja fleka. Ima vise auta u dvoristu.
Kad smo kod toga komsiji je Peugeot 605 prije par mjeseci ofarbao 2 kvadrata jer je izgleda ulje ispustio van. To je haos fleka. A opasan je taj Peugeot... Koza i fazoni.
EDIT: I kako se pravi tecnost ako mijenjam sve. Kako ide omjer permanta i vode? Moze li obicna voda ili destilovana.
Ili imaš bocu za tečnost u hladnjaku ili direktno čep na hladnjaku zavisi koji je auto. Pa eto ti. Ako ne troluješ...
Boxeru, ja kad sam zavrsio sa trolovanjem ovog sajta i ljudi ti nisi bio ni registrovan.
Nivo je dobar, nasao sam staru mjericu sto je cale nekad napravio, tako da ona fleka izgleda i nije moja. Samo ne bi bilo na odmet promijeniti tecnost kompletnu jer nisam odavno, a citam da ljudi mijenjaju svako 6mj. Omjer je 40% permanta na 60% vode.
Kakav Land Cruiser trenutno parkiran u dvoristu do mog...
uuuuu šta ti reko za registraciju
ja se sećam tamo 95-6 negde bio klinac, a kum ratni profiter nije znao šta će s parama, a ni sad ne zna, dotero glanc novog lend kruzera...jebote meni to izgledalo ko svemirski brod
Onda si teška debilčina ako ne znaš gde da vidiš nivo vode. Si jebeno sakat i retardiran? Koj kurac voziš? Takvima treba oduzimati vozačke i automobile. Oćeš da pomogneš čoveku, budeš pristojan on jede govna. Kakav smo to narod.
Kaze covjek ikonostas...
Ajde prijatelju iskuliraj, imas prekratak fitilj za bilo kakvu razumnu internet (forumasku) konverzaciju.
Lijep pozdrav!
Kakve sad to veze ima sa ovom pričom, dal si realan? Oćeš da mi celivaš kandilo, šta?
Ja sam samo ogradio sebe da me ne bi prcali što odgovaram na nebuloze, nije realno da neko ne zna gde da vidi nivo vode u jebenom hladnjaku. Ne vidim razlog da posle moje stvarno dobre namere ni sa čim izazvan počneš sebe da dižeš u nebo kako si ti car ovog sajta i toliko kul da pišeš sa duplog jer si verovatno jebao jako kurcem u pičku pa su te banovali pošto nisu mogli da iznenu na plećima da si toliko veći mangup od ostalih. Boli me kurac da si i kajzen lično. Jednostavno si dijabola kad ne znaš prvo slovo azbuke i kraj priče i ništa manji debil nećeš biti pa sve da ja istetoviram još Ostrog, Hilandar i Mileševo.
Ајде, кад сте већ почели да се фитиљате- Косово Шћиперија. Удрите.
Да не скрећем с теме- какав је Мерцедес 190? Вреди ли уложеног?
http://www.kenrockwell.com/190d/images/6243-big.jpg
Zavisi šta oćeš da uložiš ali generalno vredi. Mercedes je Mercedes voleli ga ili ne. U bilo kojoj varijanti, dizel benzin nije bitno.
Гледао сам огласе, дизели боље држе цену јер их више има (а реално, блок мотора од старог дизела је бар два прста дебео па је и дуготрајан), ал нису ни бензинци наивни. Заболе ме што Мерцедес има ауру гастарбајтерског возила, мени би баш пасовао 190
Бедак је што нема ниједан добар испод 2000 кубика :/
Imate li vi porez na luksuz za 2.0 i vise? Kod nas su pricali da ce uvesti, ali cini mi se da jos nista nema od toga.
Dizel je uvek skuplji u kategoriji koji god model da je u pitanju. Mečku ako si ljubitelj koji god model da uzmeš nećeš da se zajebeš bila dizel ili benzin. Ima porez, provučen kroz registraciju neprimetno ali ima. Drastično je velika razliga registracije tipa izmeđi 1998 i 2001 ili nedaj Bože 2488
Све моделе које сам досад запазио да су целовити су 1998 кубика, мсм тако у огласу пише
Prozirna? Da nije od klime?
Jankoviću, 190D je jedno od najtromijih auta koje sam vozio.
Danas zamijenih ulje. Na Eskortu mi, izgleda, otišla jabučica mjenjača.
Vozio sam se u Golfu petici sa klot opremom. Kako je neudobna, ka' da sjedim na kamenčini. Čak i poslije dvojke je previše neudobna.