Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jel ste vas dvoica baš toliko skromni likovi ili...? niste spomenuli kola mlađa od 2000god.
Де скромни, реални људи. Не знам да ли овде неко име кинте да купи ауто из двајес првог века, а да прву кинту вишка на ауто не спуца, што и није баш најбоља идеја, бар не у мом случају.
Мој следећи ауто мора бити из 21 века, пун ми курац рђе. Сањам је ноћима.
Ima jedan moj pajdo kvatro, izvrtao ga je čak 2 puta :D
Samo kod starijih auta. Kod novih slabo, jer su kompresori manji.
Keva oće da uzme Kiu Sportage dizel... Fin auto 115 ks ja mislim, nešto tipa SUV, 19 iljada ali i 7 godina garancije, + ja mislim dozivotna na koroziju.
šeka...vi ste smem da stavim glavu na panj prodali neki plac na primorju.
prvo telefon, pa patike, pa tebi kola, pa keva kola...:D
Ма да л' си реалан чоче, кад се усија асфалт и лим на +40 лети, а милиш три на сат преко газеле, јебе ти се за перформансе. хД
Neki ? 3 komada i jos 5 se prodaju lolo
Ma i ja bih odma' ugradio klimu, neka je kompresor od pola metra, ali ne mogu da nađem dobar...
I ja imam rostfraj noževe lolo
Е кажу да је онај неки сузуки сув у том неком рангу перверзија од аута.
SX4 ili Vitara?
Imal neko dobrog golfa dvojku da prodaje?
Овај с четворком. За њега сам чуо, али не сумњам ни у Витару... Косооки је то правио.
Evo nove Vitare. Čak ima i tuš pored haube.
http://www.coches20.com/wp-content/uploads/2012/07/Suzuki-Grand-Vitara-2013-costado.jpg
Imal neko dobrog golfa dvojku da prodaje?
Imam ja. Turbak '87, ali je na CG table.
Имам ја добар Лансер, то ти исто ко Голф само различито и много боље. :Р
Da, Lanser isto ko golf, samo nije golf lolo
Oba su bijela, ako ti išta znači.
šta će joj ovaj mini retrovizor na haubi? a lep auto izuzetno
Jankovicu, imam ja obadva ona Audija sto si kacio, jedan je razvaljen (Kvatro, to je bio moj Millenium Falcon), a ona Cedejka 90 jos stoji ceo pod orasom...:) Bas sam sad u Nedelju razdavao niske opruge od Kvatra i menjac sa diferencijalom... Imam jos sve limarijske delove vrata, gepek, branike i picke materine. Navozo sam se ja u tome lepo.
Ja je nagovaro na SX4 al imaju ga komšije pa neeće ni da čuje...
Vitara je vrh, samo što je 30 iljada.