Automobilizam

1. Podigni još, možda će misliti da je vrhunski lolo

2. Koliko si stavio?

3. Сома и четристо.
    Можда би сома и двеста била реална цена, а био би задовољан и са иљадарком ако ћемо искрено. хД

4. И ТО НИЈЕ СВЕ! Ако позовете одмах добићете и ову ексклузивну ручну дизалицу у боји рђе.

5. I fluorescentni prsluk!

6. Негде од понедељка ћу да започнем кампању, да поставим оглас на више места, спустим мало цену, платим вероватно и оно подебљање... Ко му јебе матер, само да се прода. Неам стрпљења да држим цену.

7. Iko ista o Kappama? Citam, misljenja su podijeljena kao kod svakog. Sto vise trazis to je komplikovanije stvoriti sliku neku. Osjetljivo je auto relativno, najslicnije Fiatu, ali sa pravim odrzavanjem i paznjom dosta solidno.

8. Боље ти да узмеш лансера... То је квалитет, поузданост, ма вр'... ололо

9. Rodrigezose, ja bih i okaša pogleda'.

Za jedno 3 godine šta mislite koja bi bila limuzina najbolja da se kupi do oko 2200 eura?
    Bora TDI?

10. Francuska kola?
    Ima da ode trap i poludi bord kompjuter kad u rupu uletim lolo

11. Francuska kola?
    Ima da ode trap i poludi bord kompjuter kad u rupu uletim lolo

Lupaš GTD

12. Ćale ima Renoa i nit je trap u kurcu nit bord kompjuter ludi. :)

13. Ne lupam, bokseru.

14. @CapooN
    Megan je dosta tvrđi. Jedini problem mu je pumpa niskog pritiska na 1.5 DCI motoru. Mada, ne volim one plastične blatobrane.

15. Ono bješe imaš Lagunu?
    Prva serija je bila odlična, imao sam je ka' službeno auto. Za drugu ne znam.

16. Jebote, ne košta ni 3 'iljade.
    Jel' ima' kakvih problema? Održavanje je za Lagune bilo skupo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.