Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Baka Perova
https://www.lookfabulousforever.com/pub/media/wysiwyg/blog/gallery/granny-2.jpg
Ajmo glasanje, traje do sutra u 17h
Da li bi pored baste kafica pre parkirali:
a) ovog stila iz oglasa
b) zlatiborac pola
Brate, pre bih parkirao Stila. Veći mi je blam Polo Zlatiborac xd
Ja oću Zlatiborac Polo sa Lambo vratima.
Ali da imaš i one plamenove što kao izlaze iz točkova xd
Dodjos ako hoces glasaj ako neces NE SPEMUJ
Ja glasam za stila tako da je trenutno:
a) stilo 2 glasa (od mene i gonzove zene hahaha)
b) polo 1 glas (unapred od tilma)
Pa ja bih pola parkirao onog 1.4 što vuče kao lud
A i realno pičke (maloletne ofc) bi znale da zarađujem više od 800€ pa bi mi bilo olakšano
Ok, 2:2 je
a)
Maloletnicama nije bitna kinta, klinke najbolje znaju da vole NEK PRIČA KO ŠTA HOĆE
Stilo onda. Ima ko voli i ljombere, terenske komercijaliste baš i ne.
4:2 vodi stilo
Ma dajte bre ljudi pa 95k plata jebote koji vam je kurac
Ja ne samo da bih vozio pola nego bih ga i izlepio izveštajima o plati za svaki slučaj ako neko ne zna da imam 95k i bonuse na svakih deset dana poput nekih glupana ovde kao što je pseto npr
Aco, imas pp u vezi naloga onog
Realno sa ovim stilom odes 20km od grada i biras prakljace same ulaze u kola a sa polom dolazis i furas spiku e jeste 1,4 al vuce ko lud haha
Ima i atest do 2021.
Dodao bih i putne naloge za relacije Čajetina-Svrljig-Čajetina-Niš, sedi lutko u pola da vidiš sveta malo. Međutim, u Mladenovcu pravi zajeb, odvodi devojku na piće u omiljen kafić jednog autora odavde, negde na sredini diskusije o perspektivi zajedničkog života sa 95k+njen džeparac iz Mozzarta, sa Kosmaja silazi sivi BMW, spuštaju se šiberi i puma patika samouvereno aterira na asfalt dok iz auta gruva- a ko drugi nego:
https://m.youtube.com/watch?v=shKzVrHS0bc
Jaooo, pripadnik nacionalne manjine organizovao glasanje meni u čast. Volim da sam u centru pažnje. xd
Ajmo ljudi, glasajte. Ozbiljna je ovo stvar, hoću da pobedim bre!
A de je 95k, 45-50k maksimum.
Inače zamišljam scenu razgovora sa ribom nekom kad se dođe autom sa logom takve firme.
TK: Ja sam komercijalista. :vadi ključeve iz džepa: Terenski komercijalista.
R: Uuuu jbt, mora da je pun para. :videla na vuki da je plata 95k za to:
TK: Ako hoćeš, mogu da te ubacim na spisak za prezentaciju. :tura joj naseckane čajne sa čačkalicama na onom pladnju:
TK: A posle te izvodim na piće na ekskluzivnu lokaciju. :izvede je na pivo i rakiju u dečiju igraonicu:
E sad bolje i to, nego da ja muvam sa svojim poslovima. Radnim danima da ulećem sa ''oćeš da ti opravim taj spičkani ekran na mobilnom, a usput da sredim računar i štampač'', a subotom sa ''oš da ti okrečim stan i ofarbam stolariju''.