Automobilizam

1. Skupa jes, jebi ga. 16v, 2000 kubika i 136KS.

2. Mazda rx8, Wankel, to je sve što mi treba u ovom momentu.

3. Nisi svestan koliko si dobar auto uzeo. Za 2 meseca će da pišaš po Golfu 2 kao i ja što radim. Taj motor je neuništiv osim ako ostane bez ulja i vode. Neuništiv.

4. Ja polagao na golfu četvorci, pa vozam ćaletovu lagunu karavan.
    Lebtejebo u početku mi bilo ko svemirski brod da vozim, u rikverc natenane polako.

5. Kad nas bi bila 18 000 dinara.

To sa polaganjem je dobro, ja sam na Kliu polagao, a posle vozio Alfu 166, Ford Scorpio, Ford Mondeo karavan....

6. http://www.lovcenauto.me/kalkulator.php
    Jebi ga, kad završim sovim poslom će vjerovatno na prodaju, problem je parkiranje najveći. I golfa dvojku u Nikšiću ka' smarta parkiram, pola na trotoaru, pola na ulici suprotno signalizaciji.
    Sviđa mi se što su ta kola u fabričkom stanju, uvijek tražena, mogu da ponesu kabastiju stvar, a da ne viri iz gepeka i nijesu nejaka.
    8.5 litara troši van grada. Prethodni vlasnik šćeo da ugradi i tempomat. Ugradio je kuku, jer su ga nekoliko puta udarli u zadnji branik. Srećom nije sjekao branik, nego samo spojler.

7. Lep autić, ali ti Wankel-ovi motori posle određenog vremena troše više ulja nego goriva.

8. Svaki mazdin motor troši više ulja no goriva.

9. Pa nije baš, moj profesor sa fakulteta ima Mazdu 6 2.0 CD 2004 godište, ekstra auto, dosta je štedljiv, a i ne troši nešto puno ulja.

10. Kad spomenu mazdu 6, one i 626 su mi baš fine.
    Samo ne znam kako 626 nosi onoliku karoseriju sa 2.0 dizelom od 44KW.

11. Slabo, ali dugovečno. Dernja se treba 5-om da voziš 80 km/h.

12. Ja sam vozio 124-ku 200d sa 55kw na Nikšić-Plužine. Na neka mjesta jednostavno ne može da izvuče 80km/h.

13. E, jbg, ja živim u Vojvodini, sve je ravno, pa nemam problem sa tim.

14. Jedino Fruška gora x)
    Može ona đe je ravno dosta dobro da ide. A i udobna je...
    I 123-ku sam vozio, strašno troma do 60-70km/h, ali kad se zaleti ide fino.

Kad smo se dofatili udobnosti, u pasata imam plišana sjedišta. Jes' da su udobna, ali pređeš rukom i kurac.

15. I da, čestitke na automobilu!

16. Fala ti đe čuo i đe nečuo.
    Jedino me jedna stvar nervira:
    Kad ga otključavam na daljinski pojavi se onaj seljački zvuk "čung-čung".

17. Kad ga otključavam na daljinski pojavi se onaj seljački zvuk "čung-čung".

Jes zajebano majkumu... Ma de te briga za to. Vozi i uživaj, i zdravo da te služi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.