Automobilizam

1. Koje je godište bio? C oprema? Da nije imao neka bež sjedišta?

2. Pojma nemam, nije bež nego siva, 86 ili 87, ne pamtim ja te stvari. Ubijaš zabavu ulaženjem u detalje. Nije ga prodao nego ugradio plin i vozio do posla i nazad.

3. Jel' se ta bijela plastika vidi spolja, pa da vidim ima li je na bravi kad budem sljedeći put išao kolima.

Ne vidi se spolja, tek kad skines bravu kako si okrenut ka vratima ona ide na levu stranu. Ako je nema, u 80 posto slucajeva je upala u vrata, skini oplatu i tu je.

4. Kad uhvatim vremena skinuću.
    I na dvojku su loše brave. Ustvari, njemačke nijesu loše, ali ti ne možeš kupiti original, samo tursku. Kad sam centralnu popravljao pije 5-6 godina, uzeh dvije turske, najskuplje, na zimu mi otišle. Džabe i WD i piče materine.
    Onda uzeh ponovo turske, 3 eura obje i dalje mi traju.

Radi se o bravi, a ne o mehanizmu brave, jel' tako?
    http://img811.imageshack.us/img811/7234/20130111115943.jpg

5. E dabome, to su madrfaking brave... Malo bolje od dvojkinih. Kod dvojke su pucali oni pipci sto se pritiskaju rukom, a brava radi i skroz labava i razjebana dok totalno ne puknu, a kod Pasata da bi brava radila kako treba mora da bude skroz fiksirana, cim popusti, nece da otvori vrata. Zato i sluzi ta plastikica, brava se moze montira i bez nje, ali onda bude labava. Mehanizam (ako mislis ono sto drzi vrata za auto), a slici dole levo, je skoro isti ko na dvojci, i ne pravi probleme. I cesto na onom srafu sto se odvija iznutra i drzi bravu, nema feder-podloska, a bez nje stalno popusta. Uh sto sam mrzeo te brave...

6. Kod turskih ne pucaju samo pipci...

7. Drug ima tog pasata 2.0 baš, ako ne pritisneš dlanom onaj fiksiran deo brave pa drugom povučeš nema trika da otvoriš vrata.

8. Tako ove turske što sam prvo imao, moraš da gurneš vrata da se ne odvajaju, majku im jebem. I ključ zapinje ka' da nikad podmazivane nijesu. Najgore je što su bile sigurno 12 eura, dok ove od 3 eura traju sigurno 4-5 godina.

9. Dođoh na fantastičnu ideju!
    Prijaviš da si izgubio vozačku i izdaju ti novu, pa imaš dvije. Ako napraviš prekršaj i oni ti oduzmu jednu, ti voziš sa drugom. Jedini problem bi bio da provjeravaju preko motorole, ali dobra je ideja x)

10. I dobiješ 20 godina tvorze. lolo

11. Mislim da nema zatvorske kazne, nego ako te provale zabrana na 6-7 mjeseci. Mada, meni su samo jednom u životu provjeravali vozačku i to u Srbiji (dok sam bio zapošljen kako profesionalni vozač), a vozim već 12 godina.

12. Neudoban je nama kršnijim ljudima...

EDIT:
    A ovaj drugi i truo...

13. Ma ja sam 1,76 m visok, nije mi to problem, nego dal' je kvarljiv i te me stvari interesuju

14. Raspitaću se ovih dana pošto jednog ima kum od mog kolege sposla. Sa njim sam išao u Široki Brijeg, on 90kg, ja 110 x)
    Ovome drugom je limarija loša ili je loše odradio poslije sudara.

15. Volvo je prejak, posebno s40, meni se svidja. Ja bih ga uzeo kad bih nasao povoljnog odmah. Jeste culi za Renault Safrane? Kako vam se doima?

16. Sigurno su mu djelovi rijetki i skupi, a troši ka' đavo.

17. Reno Vel Satis, spolja najružniji auto, al' zato unutra jebe kevu kakav je. Nema šta nema.