Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. aj na pvt ako oćeš neku spiku da ne kenjamo temu...

kakvu spiku hahahh onda kazes da se ne znojis...smesno je jer si banuo na sred spike sa ,,dolazim za 5 minuta,ne mogu sad,, a mi pricali o nekim desetim sranjima...znojis se i mnogo pominjes ovaj print i na cetu jedno zilion puta,preoznojio si se i nemoj znojiti se,kapiras

2. ja došo i obratio se vama sa tom spikom?

3. aj na pvt ako oćeš neku spiku da ne kenjamo temu...

Uvek me je interesovalo kako teku ovakve konverzacije u pvt-u

4. da,tu smo bili samo ja om i eru iluvatar i samo nas trojica smo pricali fazon 40 minuta,zato sam se i davio jer si se pojavio s tom spikom

5. da,tu smo bili samo ja om i eru iluvatar i samo nas trojica smo pricali fazon 40 minuta,zato sam se i davio jer si se pojavio s tom spikom

bez vašijih pozivanja ja se javio sigurno ne bih...
    ... svašta... ali dobro, da verovatno svestan nisam bio...
    sutra idem kod lekara da se javim,
    zašto ljude tek onako davim!
    neće se ponoviti... toliko od mene... ende

6. http://vukajlija.com/forum/teme/17984-smesan-print-skrin-sa-vukajlije?strana=207#post_3287382

hahaha znas kakav pvt mi lik poslao

quake nemoj da smaras jebeno,,nemoj vise ni jedan post oko ovoga da si napisao,ishutiracu te u chmar

7. quake nemoj da smaras jebeno,,nemoj vise ni jedan post oko ovoga da si napisao,ishutiracu te u chmar

koje smejanje...
    nikoga ja nisam smarao...
    nemoj da se znojiš i ljut biti... već sam ti reko prethodnim postom da sam komunikaciju sa tobom završio.

8. LOOOOOL, kako znam ubosti printom na pravo mesto.

9. rasni ovo može da ti bude nova karijera posle prohibicije

10. И шта онда... прекинуо си најзанимљивији део.

Рођен си да пушташ рекламе.

11. удебелила се

12. najbolje skriven spojler ikada

13. Bio sam druga godina srednje, secam se kao da je juce bilo. Profesorka je volela mnogo da podjebava tipa, dobices 2 ako poletis, mozes da ides sa casa ako ti izraste trece uvo itd itd... Na kraju godine je bilo nas 15 sa kecevima pred zakljucivanje i rekla je: "Imacete svi dvojke ako Srbija pobedi Nemacku", onako ironicno. Na dan utakmice smo svi pobegli iz skole u obliznji kafic da gledamo utakmicu. Kad je Jovanovic dao gol, ljudi moji, kao da je pala atomska bomba u kaficu, na jednoj strani skakanje po stolovima, na drugoj suze... Posle penala smo svi izgubili nadu iskreno, ali kada je Stojkovic odbranio, to je bila jos veca atomska bomba. Ovaj dan pamtim kao da je juce bio, nesto neverovatno sto se izdogadjalo tada, neverovatno. Knjiga bi se mogla napisati. Ajde sto smo se radovali zbog matematike nego sto smo tukli svabe pred celim svetom ljudi moji. I sve bi bilo jos lepse da nas sudije nisu pokrale za penal u 90. minutu protiv Australije. Naravno profesorka je ispostovala dogovor i svi smo imali na kraju zakljucene dvojjke :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.