Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Pravoslano Gnezdo Sokolovo lol

2. ja некако цитаделу у стариграду замишљам као храм светог саве

3. Epilog knjige. Na kraju ce vaskrsnuti Sneguljica da prca Neopcenu Degeneris, oboje su u stvari Azor Ahai. Pridruzice im se Tirion posto je isto Azor Ahai. (Svi su posredno ili neposredno zaklali svoju ljubvu). Onda ce da uzjasu zmajeve, otope Druge, i usput zapale Brena Invalida koji je u medjuvremenu postao Cuvardrvo. THE END

4. Ček šta imaju Brena da pale?

5. Kolateralna steta. Posto ce zmajevi sve severno od zida da zapale (zbog Drugih, Utvara i ostalih karakondzula) , zapalice i Brena koji ce postati jebeno drvo bas kao i njegov mentor Trooka Vrana.

6. nešto sam u petoj knjizi čito da Melisandra vidi Brena da je kao on za tuđine

7. Има кад гледа као у ватру она у оном њеном поглављу.

8. možda zbog hladnorukog jebem li ga
    hlandoruki je bendžen jel tako, nema ko drugi

9. mnogo smaraju sa razvlacenjem i dijalozima i sranjima

90 posto serije sam se smorio
    5 posto sam bio u not bed fazonu
    glema i dalje samo zbog ostalih 5 posto,tj prebrutalno kidackih scena koje znaju da se pojave s vremena na vreme u ovom smoru od serije
    i jedva hvatam ko je ko,ko je sta lolo

10. http://www.avclub.com/article/well-actually-books-15-differences-text-tv-game-th-203713 - Zanimljiv tekst o razlikama između knjiga i serije i zašto su takve kakve jesu.

11. Martin je jedno zadriglo i debelo govno od čoveka i nek mi se naduva kurca.

12. каква мишијо мачкаста пичка

13. Odo d'izdrkam...

Колко узимаш за руке?

14. Džabe za ruke da se pogađamo, kad nemaš materijal.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.