Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. brt sto mi ne dozvoljava da ga skinem? Jel ima negde skriveno sitno download, ili ovo get this torrent ne radi? Ili sam ja glup?

2. imas magnet link, to ti je isto sto i torent, klikni i trebao bi da ti se pokrene bittorent ili sta vec imas i da skida

3. evo radi brate, nije mi bio instalirano ovo za skidanje glup sam ja. Hvala :# ne znam gde je zvezdica jebena na ovom laptopu za onaj poljubac sto sam obeco

4. Hahah zaista dobar wtf momenat sa "Hold the door"

5. дал ће поменути икад да је мелисандра заменила тела њему и оном краљу?

6. Nisam siguran, najbolje da sačekamo i vidimo.

7. Moguce da u seriji i nije. I nije trebalo sa njim nego sa onim sto je bio opasan kostima i taj je poginuo drugom prilikom.

8. odlicne sise sanse u onoj predstavi

9. daj skrinsot bas bih voleo da vidim?

10. pa sta je ovo hahah jel me jebes? jesu dobre dude al nije sansa ovo

11. edit: definitivno nije sansa sad sam bolje pogledao

12. hahah ma u epizodi predstava je neka gde prikazuju nedu kad su odsekli glavu i celu pricu iz prve sezone fazon, pa ova glumi sansu

13. ona kao glumi sansu u predstavi a arija treba dubije glumicu što glumi u predstavi

14. promenili su glumicu u šestoj sezoni

15. Inače, ja sam pozaboravljao od prošle sezone ko je ko, ne znam još uvek ko je onaj ortak Džona Snoua što je sad kapetan noćne straže, ni riba-avatar i djed-drvo što se druže sa Brenom i Hodorom, a ni ona Melisandra za sirotinju što dođe da priča sa Tirionom i ćelavim evhunhom

Moraću da istražim sad.

16. риба аватар је дијете шуме, дјеца шуме су прастара бића која су била ту много пре него што су први људи дошли, приказано је у епизоди како су створили вајт вокере да их бране од људи тако што су оног команданта ноћне страже преобратили

дјед дрво је неко таргеријенско копиле са надимком блад рејвен, није помињан у серији никад, има га у књизи "витез седам краљевстава" где је презајебана фаца у краљевству, то су дешавања стотинак година пре ове приче, после неких буна је отишао на зид и постао командант па се после неке патроле изгубио иза зида и нзм како је доспео до дрвета

17. а мелисандра за сиротињу је нека рандом свештеница бога ватре

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.