I da, Dorna kao hoće sranje a na kraju prc, nisu prstom mrdnuli.
Dornske kučke ima da pocrkaju kad se otkrije Džonov indentitet i skpiraju da su ga ispušile za presto. Generalno cela priča oko Dorne je nasilno prikačena.
Epizoda prava minijatura. Muzika takođe vr'! Baš su izvukli sezonu sa ove poslednje 2 epizode, a čini mi se da je ovo i najjača 10. epizoda u celom serijalu
Da, Davos je ostao na zidu kad je Stanis napo Zimovrel.
I da, Dorna kao hoće sranje a na kraju prc, nisu prstom mrdnuli.
Dornske kučke ima da pocrkaju kad se otkrije Džonov indentitet i skpiraju da su ga ispušile za presto. Generalno cela priča oko Dorne je nasilno prikačena.
Zadnje dve epizode povadile sezonu.
Kao i kod vecine sezona do sad!
Retardirana Arjina glavudžetina.
Hahhaha ladno sve bilo kako ste predvideli.
Varis piči travelerke boli ga kurac http://www.vespenegas.com/dota/images/item_rspd.gif
Sa ovim teleportovanjem su tek pobedili jebalo ga sunce.
које телепортовање
Варисовим .. Међутим, дебели намерно никад није користио врененске одреднице из тог разлога.
Ma nije samo Varis u pitanju brate. Malokurčić i Brijena mu jebu kevu isto.
Ima nešto što jeste telepromptovanje, ali za neke stvari je skroz mouće da se dešavaju u razmacima od par nedelja/meseci.
Шта јесте?
ко да ови што само гледају серију знају где се шта налази
Ја само кажем да нема временских одредница.
Oni tako brzo iz tačke A stižu u tačku B kao da se sve dešava u opštini Žagubica.
čoova, u ovoj seriji postoje zmajevi i vraćanje mrtvih u život a ti pričaš o brzini transporta od tačke A do tačke B :)
Znam brate ali retardirano je da vojska od 8000 ljudi prelazi put od tipa 1000km za dan.
Ide na kurac svo to telepromptovanje po Vesterosu. Daj prikažite portal i u kurac.
Epizoda prava minijatura. Muzika takođe vr'! Baš su izvukli sezonu sa ove poslednje 2 epizode, a čini mi se da je ovo i najjača 10. epizoda u celom serijalu