Ja sam platio oko 5 hiljada ceo komplet.
A, da. Poslao sam i mejl "Laguni" u vezi datuma izdavanja i njihov odgovor je da cemo da cekamo dobrih 9 meseci do izdanja na srpskom jeziku...
Koliko ljudi živi tamo? Ako najjače vojske imaju po 20 do 30.000 ljudi, pretpostavljam da u jednom od osam delova kraljevstva nemož da bude više od 80.000 ljudi u proseku. Dakle, oko 640.000 ljudi ukupno na tako velikom prostoru.
barem u ekranizovanoj verziji, kada Džejmi probode nogu Edu, i onda ode kod ćaleta, ima scena kad su u kampu i Tivin kaže kako tu ima 60 000 vojnika, i polovinu će mu dati.
Ja se strpavam još uvek, ostalo mi par knjiga WoTa da pročitam, pa onda ćorisanje, mada, možda ću i simultano, gdeđ čekati još desetak dana minimum. xD
I stvarno, mogli su da se potrude oko omota!
Ja knjige sa ovakvim omotom čitam samo na preporuku, inače ih nikad ne uzimam!
Štaš, sudim po koricama! A ovde su korice baš ružne!
Kupio skoro drugi deo Gozbe Laginin, pošto sam to bio zagubio. Ladno pederaši sada štampaju na recikliranom usranom papiru koji moš se pocepa ako duneš u njega, a koštala je 750 dingera! Sve ostale knjige su mi u ful kvalitetu, a ova je golo govno.
Ех, мислио сам да ћеш сликати плес :Д
Fale mi samo Gozba Dva i Ples. Osećam se kao trener pokemona. Treba da skupiš sveee! xD
Људи колико сте Судар Краљева платитили и прије колико?
Za Sudar ne znam ali znam da sam Gozbe i Oluje plaćao oko 550din čim su izašle.
Ples stiže petnaestog :D
Ja plaćao knjige od 13 do 16€ zavisno koju.
Isplati se u svakom slučaju
Ja sam platio oko 5 hiljada ceo komplet.
A, da. Poslao sam i mejl "Laguni" u vezi datuma izdavanja i njihov odgovor je da cemo da cekamo dobrih 9 meseci do izdanja na srpskom jeziku...
barem u ekranizovanoj verziji, kada Džejmi probode nogu Edu, i onda ode kod ćaleta, ima scena kad su u kampu i Tivin kaže kako tu ima 60 000 vojnika, i polovinu će mu dati.
ja mislim da sam ih plaćao po 450 dindži 2005/06
DANAAAAAAAAAAAAAAS JE TAAAAAAAAAAAAJ DAAAAAAAAAAAAAAAN!!!
Ja ne svraćam na ovu spojlersku temu dok ne pročitam 5. knjigu.
Ja se strpavam još uvek, ostalo mi par knjiga WoTa da pročitam, pa onda ćorisanje, mada, možda ću i simultano, gdeđ čekati još desetak dana minimum. xD
Skinuo!
Počinjem sa čitanjem!
I stvarno, mogli su da se potrude oko omota!
Ja knjige sa ovakvim omotom čitam samo na preporuku, inače ih nikad ne uzimam!
Štaš, sudim po koricama! A ovde su korice baš ružne!
Kupio skoro drugi deo Gozbe Laginin, pošto sam to bio zagubio. Ladno pederaši sada štampaju na recikliranom usranom papiru koji moš se pocepa ako duneš u njega, a koštala je 750 dingera! Sve ostale knjige su mi u ful kvalitetu, a ova je golo govno.
Ma govna!
A ova knjiga je najveća do sad odprilike, ima da košta 2000 dindži!
ja samo da kažem da mi je stigla peta knjiga :D
u petak idem da podignem.
preko cega si narucio i koliko je bila?
naručio na amazonu, oko 20 jura je bila sa sve poštarinom.
lepo, lepo. samo mi jos 20 jura fali xD
Kujo! Ima da te kunem zajedno s ostalim laki bastrdsima koji su dobili knjigu dok mi se oči budu sušile od pdfa. :D