Piks, nije mi nesto do price o Grejdzojevima, ne varim ih nesto. Mada ne mrzim Teona, nije on kriv, budala koju je je povuklo "Mi ne sejemo", "Sto je mrtvo ne moze umreti, aaaaaaajrrrrrrrgggghhh", hteo da se dokaze da je Grejdzoj, ne zna vise ni sam ko je. Dorn nesto ne volim, mada poceli su da mi se svidjaju. Sersaj mi se nece nikad svideti iako je 10 poglavlja njeno, dok sam, kao sto sam vec rekao, zgotivio Dzejmija u toku 3. knjige. Nervira me sto su u seriji 2. sezona nacinili od Dzejmija jos i rodoubicu, a to u knjizi nije. Brien mislim da ce mi biti dosadna osim ako ne sretne nekoga od "glavnijih" likova.
Neko rece Sansa dosadna... i ja sam isto tvrdio u prve 3 knjige dok je Maloprsti nije uzeo pod svoje, verujem da ce imati neku veliku ulogu kasnije i da ce biti jaka licnost kao keva, samo ne glupa na nju, vec protkana Pitrovim mudrostima.
P.S. Kome treba PDF knjiga nek mi metne e-mail u PVT, imam sve delove, doduse na bratskom nam Hhrvatskom
Volj bi trebao da bude na srpskom???? Smrad??
Davide ne troluj imas i u seriji kad Maloprsti objasnjava kako je dobio nadimak. On je sa mesta Prsti ili tako nesto, a bio je malen i slabasan kad je bio klinja i zato ga zovu ''LITTLE'finger'
па ја сам то и рекао, само објашњавам лили да је преведено код нас као малопрстић. а у питању си прсти, полуострва иза дола као што сам рекао, а он је низак и ситан па зато малопрстић.
Piks, nije mi nesto do price o Grejdzojevima, ne varim ih nesto. Mada ne mrzim Teona, nije on kriv, budala koju je je povuklo "Mi ne sejemo", "Sto je mrtvo ne moze umreti, aaaaaaajrrrrrrrgggghhh", hteo da se dokaze da je Grejdzoj, ne zna vise ni sam ko je. Dorn nesto ne volim, mada poceli su da mi se svidjaju. Sersaj mi se nece nikad svideti iako je 10 poglavlja njeno, dok sam, kao sto sam vec rekao, zgotivio Dzejmija u toku 3. knjige. Nervira me sto su u seriji 2. sezona nacinili od Dzejmija jos i rodoubicu, a to u knjizi nije. Brien mislim da ce mi biti dosadna osim ako ne sretne nekoga od "glavnijih" likova.
Neko rece Sansa dosadna... i ja sam isto tvrdio u prve 3 knjige dok je Maloprsti nije uzeo pod svoje, verujem da ce imati neku veliku ulogu kasnije i da ce biti jaka licnost kao keva, samo ne glupa na nju, vec protkana Pitrovim mudrostima.
P.S. Kome treba PDF knjiga nek mi metne e-mail u PVT, imam sve delove, doduse na bratskom nam Hhrvatskom
E sad kad pomenu Peaks Maloprstica...stvarno, kako se zove Littlefinger u srpskom prevodu?
не зове се литлфингр, зове се малопрстић. по прстима, полуострвима иза дола
Stvarno ili me zajebavaš sad? Nekako mi je nemoguće retko idiotski zvuči... al opet kako bi se drugačije pa zvao...
Nije bila njegova strijela, to je skontao jer je njegova imala drugačija pera, il tako neki kurac.
dusan1001 je tražio drugi dio Gozbe vrana, pa de mu se javi.
управо ово што рече, драга нам селениум, ону џинџерку је скокао неко други
озбиљан сам лела, лила како већ јбг. малопрстић је превод у књизи.
лилфинга
Na Hrvatskom? totalno drugacije, mnogo retardirana imena...
ja sam poceo da citam zmajeva na hrvatskom, pre no sto su preveli na sluzbenosrpski, poceo, stigao do "Vonj-a" i reko mrsupickumaterinu
Kraljev Grudobran? ne hvala...
Volj bi trebao da bude na srpskom???? Smrad??
Davide ne troluj imas i u seriji kad Maloprsti objasnjava kako je dobio nadimak. On je sa mesta Prsti ili tako nesto, a bio je malen i slabasan kad je bio klinja i zato ga zovu ''LITTLE'finger'
па ја сам то и рекао, само објашњавам лили да је преведено код нас као малопрстић. а у питању си прсти, полуострва иза дола као што сам рекао, а он је низак и ситан па зато малопрстић.
sorry onda, moja greska
Stani bre, ko je u 5. delu "Vonj"? Je l to Teon Grejdzoj, malo izmucen i osakacen?
Da
да, смрад, хрвацки воњ, ако ме разумеш хех
sudeći po winteriscoming.net, Vargo Hoat neće frfljati dok priča, čak se u stvari lik neće ni zvati Vargo Hoat a glumiće ga ovaj brat: http://www.lahiguera.net/cinemania/actores/noah_taylor/fotos/12826/noah_taylor.jpg
takođe kažu da će ona kurava Ros dobiti neku značajniju ulogu. Glupavo sranje! Izgleda da je debeli odlučio skroz da razdvaja seriju od knjige....
не буним се за рос, само нек показује дојке!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_malvrig7U61r2v293o1_400.gif