Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Јебаћемо им кеву бре!!!

2. Живо ме занима шта је било са Сиријом.

3. сиријо умрео

4. Ladno će treća sezona da bude podeljena na dva dela od po 10 epizoda, baš kao i knjige...

5. O jeboicacincaca... To znaci da 6. knjiga nece izaci jos dvajes godina.

6. O jeboicacincaca... To znaci da 6. knjiga nece izaci jos dvajes godina.

7. Ходор боготац !

8. Daaa, Hodor znači Azor Ahai na starom giskarskom.

9. Ček, je l ona spodoba na kraju druge sezone, ono je Tuđin a oni oživeli mrci su samo kao zombiji?

10. Оно једно јес Туђин сто посто, а за остале из те групације се не сећам. Претпостављам да ће Семвел одма да га рокне змајстаклом и побегне, јер га је овај спазио у серији. Опет одступање од књиге, но није страшно.

11. http://www.youtube.com/watch?v=N42KTsISvZE

Za sada 90 posto je sigurno da će se sezona 3 završiti crvenom svadbom. Šteta što ćemo tek sledeće godine da vidimo ljubičastu svadbu. Međutim, još nije sigurno gde će se završiti priče ostalih junaka u ovoj sezoni. Najbolesnije za gledanje biće Teonovo menjanje u Smrada.

12. Uzmem kreten da gledam po 1-2 epizode nedeljno, jer uskoro kreće treća sezona, pa rek'o da se podsetim. Odgledao sam obe sezone za dva dana! :/
    Sad sam toliko napaljen, OPET, da moram naći knjige i početi da čitam. Ali mi trip, jer svi vi ovde kažete da ima dosta odstupanja od knjige u seriji, a ja sam zasad oduševljen serijom pa ne znam da mi to ne sjebe doživljaj.

Kako se zove knjiga po kojoj se snima treća sezona?

13. Uzmi čitaj od prve tako neće da ti sjebe treću sezonu.
    A treća knjiga ti je Oluja mačeva ali ti ozbiljno predlažem da kreneš od prve tako ti je najbolje jer nema mnogo odstupanja serije a ima nekih detalaj koji su bitni a u seriji nisu mogli da se prikažu.

14. Martin debilčina debela! Umesto da piše knjigu on se jebava po nekim skupovima, NFL- u, jebava se sa serijama, stripovima i nekim desetim knjigama! KOJI MU JE KURAC BRE VIŠE???

15. Jede govna debeli, sad našao da se zajebava drtina matora.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.