Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. То селенијм, пуно среће теби и твојој породици!

2. одлична епизода, ал гомила од овије ствари није ни била у књизи, или су изменили... МАРТИНА БОЛИ КУРАЦ!

3. Све живо изменише. Кејтлин да жали због Џона? ХА!

4. Кејтлин да жали због Џона? ХА!

Sad završio epizodu i ne verujem šta sam gledao.
    Jedino što mi se svidelo u celoj epizodi jeste kako su ubacili Ridove, morali su nekako kad su već zasrali ali je ispalo dobro.
    I dobra je bila scena sa matorom Tirelkom i Sansom. Par scena katastrofa, neke OK. Nastavljaju u duhu druge sezone koja je teško govno.

5. Кејтлин да жали због Џона? ХА!

Sace premišljam dal da uopšte gledam.

6. ОЋУ ДА ГЛЕДАМ ЈОШ ЕПИЗОДА КОЈА ДРОГА

и много кењате мнооого кењате срање сезона чујеш хаха ауу бокте па шта оћете ви јеботе. јесте мало безвезе што су тако изменили ово с кет итд али браааааате ако вам то квари ужитак и још гомилу до јаја сцена, дијалога, саме естетике, костимографије, одличног снимка, монтаже онда се јебите баш незахвалници једни.

7. Ладно нема Варга и Храбрих другара, не могу да верујем јебем ти Мартине ћер! И што рече неко, Кејтлин жали због Џона ХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!1

8. Ма Дејвиде, до јаја је серија, али ми је жао што толико скреће од књиге. Поготово што се плашим да ће, због прилагођавања серији, и књиге да оду у неком другом смеру. Мало је што до шестог дела има да се чека још минимум две године, а до последњег још сигурно пет. Не знам шта да мислим...

9. E da podseti me Hrabri Kralj Džofri na njegovu fantastičnu rečenicu iz današnje epizode da su pametne žene one što slušaju i rade ono što im muškarac naredi lololololo

10. недо бог једино да се књига подреди серији а мислим да неће. већ сам реко, мислим да мартин намерно остаје по страни и пушта их да мењају интерпретацију да би остало јасно да његове књиге јебу више.

иначе, требало би им много више пара, најбоље би било да свака сезона има дупло више епизода ал то јебига. штета ал биће добро.

11. Ладно нема Варга и Храбрих другара, не могу да верујем јебем ти Мартине ћер!

Kako bre nema? A koja baba je uhvatila Džejmija i Brijenu? Samo su ga sredili malo da ne bude tipičan kozojebac jerbo je to ozbiljna produkcija govna palac.

12. I meni je malo krivo što neće biti Varga Hoata i njegovog frfljanja, al dobro preziveću bez toga. Očigledno da smatraju da je IQ gledalaca 60 i da neće razlikovati Bratstvo bez barjaka od Hrabrih saputnika. Scena sa Kejtlin i Robovom ženom zasigurno nnajgluplja u celoj seriji do sad! Zato me je Džodžen Rid oduševio, bolje su ga uradili nego što sam zamišljao, a mnogo mi je gotivan lik u knjizi! I jedva čekam da vidim kako će Boltonovo kopile da izjebe Teona i pretvori ga u Smrada.

13. Болтони су најјачи, одлично је урађен онај икс за мучење, као што им је на заставама и све то. И занима ме како ће да изгледа Копиле, сада ми паде на памет и да изгуглам :Д

14. па зар није требо да буде овај мића из мисфитса, а данас се појавио како помаже теону, што је вероватно само ремзијева фора да овог мучи.
    http://images.tvrage.com/news/game-of-thrones-season-3-ramsay-bolton-cast.jpg

15. Па да, има у петој књизи када га пусти да побегне па га хватају са керовима. који краљ, овај је баш прави за Рамзија, прејаки су обојица и Руз и Рамзи а мртвог Теона треба одрати целог јебему маму издајничку :Д

16. Jest vi svi pljujete Teona, a men njega puno žao.

17. pa taj iz misfitsa i jeste, ja mislim da je to samo malo majnfakovanje Teona...

18. Nastavljaju u duhu druge sezone koja je teško govno.

potpisujem, al jbg, holivud je to :DDD

al vjerujem da je ljudima koji nisu čitali knjigu serija prekul

19. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/533338_179889508829855_918995235_n.jpg

al vjerujem da je ljudima koji nisu čitali knjigu serija prekul

Баш тако, нема ко да није одушевљен, чак и моја кева почела да прати.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.