Podijeli sa Vukajlijašima

1. - Poručio bih Nataši Kandić isto što sam u više navrata javno poručivao i haškim sudijama i tužiocima. Dakle ovako: Nataša, dao bih ti da mi popušiš, al' mnogo si ružna, pa neću! I ne samo da si ružna nego si očigledno i teško bolesna! Plašim se da bi mi, kad bih ti dao da mi popušiš, kurac dobio karijes ili neku još strašniju boleštinu!

Vojislav Seselj, septembar 2016

2. Graham norton na hrt2, hrvati mnogo bolji od srba

3. ЕО једна мозгалица за пријатно вече- помозимо човеку да сконта шта то продаје

http://www.kupujemprodajem.com/neznam-stje-36537509-oglas.htm

4. која глупост

5. Omaz negujmo debilima cc shomi

6. Nije ovo sa negujmo, slucajno sam naišao. Prvo mi olanik pao na pamet kad sam ovo video. Čekamo sud puppet mastera!
    Nego, jel neko sa vuke admin na negujmo?

7. Ne znam ko je admin, al one majice su transfer teški.

Ajde one OK i nekako, al ostale brt..

8. Milos-88

Nije ovo sa negujmo, slucajno sam naišao. Prvo mi olanik pao na pamet kad sam ovo video. Čekamo sud puppet mastera!
    Nego, jel neko sa vuke admin na negujmo?

9. Braćo da l će da se zarati il šta ne znam al krenula mobilizacija ljudi za rezervni sastav vojske. 3 lika znam sva 3 iz Bgda da su dobili pozive da se jave i ne znam koje vreme ne smeju dalje od kuće od 100 km. Mesec dana tipa

10. Vukajlija se piše some

11. Možda se dešava ono što ja pričam da se polako dešava već par godina unazad. Da Ameri puštaju Šiptare niz vodu, a da će Srpska postati nezavisna ili biti pripojena Srbiji.

Dogodine u Prištini i Banjaluki.

12. Mada kome ja pišem ovde 90% studenti koji bi u rat krenuli sa zbirkom zadataka jebem vam majku ja
    Mi studiramo nećemo u vojsku

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.