Podijeli sa Vukajlijašima

1. Majku im jebem studentsku ogadiće mi nakog pjevača. Za Vinjak sam se izborio sad ne znam da li ću izdržati

2. Vinjau*

xddddddddddddd

3. svaki put kad random brucoškinja farmacije napiše "no đani, no party :DD", jedan austrijski ciganin potroši pet soma evra na školovanje svoje dece umesto na muziku

4. ako neko oće da gleda đanijevu ženu kako šeta kera, nek mi se javi putem osobne poruke da mu dam trasu kojom se kreće

5. Kako se onda kuče zove? XD

6. Care, pošto se ti razumiješ dobro u istoriju, zanima me bi li mi moga reći je li je Sailor Moon rađen po istinitoj priči?

7. hahaahahah jebeni sailor moon

8. ja sam se smejao klipu, dobar klip care.

9. ja sailor moonu, gledam odakle ti znaš za to jbt

10. Kako ljudi ne znaju za Sailor Moon? Mislim i ako ne znaju ovako po imenu svi su bar jednom viđeli Sailorke

https://blogs.commons.georgetown.edu/cctp-725-fall2013/files/2013/11/sailor_moon_render_by_anouet-d5e58cu.png

11. zajebi me s mangama ćiro znaš da mrzim japan

12. ljudi koji mrze japan mrze životinje a ko mrzi životinje mrzi ljude

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.