Podijeli sa Vukajlijašima

1. jbt jel moguce da svi misle da doping obavezno znaci imati ogromne naduvane misice? da ne postoji doping za izdrzljivost npr, za bolju koncentraciju, za ovo i ono...nije nuzno da se samo naduvaju misici od dopinga

Ma ajde da to misle, nego ne umiju da pročitaju cijeli tekst pa da provale da mu je olimpijski komitet (ili ti već nadležni organi za doping) dozvolio da koristi to tih par dana koliko mu je trebalo za terapiju... najstrašnije je što ljudi izgleda pojma nemaju šta je deksametazon, nego tripuju da je steroid neki.

2. Brt droga je droga

3. Ja kapiram kad se roka koks, stvarno jebe i jebes ko konj, ali sve ostalo je tesko bezanje od stvarnosti i luzersko sranje

4. Za marihuanu bih recimo odsecao noseve, sirotinjski trip koji sjebe i uspori ionako retardiran mozak

5. Jbg moje vidjenje ne mora da znaci

6. Za marihuanu bih recimo odsecao noseve, sirotinjski trip koji sjebe i uspori ionako retardiran mozak

MIslio sam prestati da ti pomjeram buljsona ali ipak neću.

Brt droga je droga

Pa jebem ti život, dao sam bar 10 puta više deksametazona nego penicilina dok sam radio po domovima zdravlja i ti kažeš da je to droga? Dalilud city?
    Normalno svaki lijek je droga, ali u ovom kolokvijalnom smislu deksametazon definitivno nije

7. Brt samo ako Oly odobri, nikako drugachije ne prihvatam

8. Jebaćemo te i ja i 'Oly' u čmar. To jest odjednom ćemo te jebati majmune jedan muda ćemo ti otkinuti pa ćemo ti pičku napraviti

9. Da možemo odjednom dvojica da te jebemo

10. Mogli bi i duplo u čmar da ti smjestimo ali predebli su nam kurčevi i to je nekako gej previše

11. najstrašnije je što ljudi izgleda pojma nemaju šta je deksametazon, nego tripuju da je steroid neki

Dexamethasone is a type of steroid medication.

12. Taj konkretan lek se dobija iz hormana nadbubrezne zlezde ( znaci imas ga sad u sebi) i u medicini se uglavnom koristi kod alergija ili nekih upala kože.

13. ima on u sebi i hormon rasta i testosteron, al ako unosi špricem u sebe deset puta veću dozu nego što telo u normalnim okolnostima proizvodi i postane mišićaviji i jači, onda jebiga...

što se mene tiče, treba proglasiti doping legalnim, živo me interesuje kako bi izgledao i šta bi radio ubersportista kog je projekovao tim američkih naučnika bez ikakvih zakonskih ograničenja

14. Ovo što kaže Mlada ali mislim da je za rođenog brata Roberta Bombe previše komplikovano da shvati.

Ispade da je pola pacijenata u primarnom sektoru zdravstvene zaštite na steroidima lol.

I još jednom kažem. Možeš ako ćeš i da šibaš 20 ampula testesterona dnevno ako ti to dozvoli olimpijski komitet a Teodosiću su dozvolili da primi 4 pišljive injekcije deksametazona čiji je efekat na atletsku sposobnost baš baš zanemarljiv (eno imaš i dokumente tamo skenirane koje bi viđeo da je otvorio članak).

Ali dobro, to su ti kompleksi jebi ga. Smeta mu što je igrao momak u Olimpijakosu.

15. ima on u sebi i hormon rasta i testosteron, al ako unosi špricem u sebe deset puta veću dozu nego što telo u normalnim okolnostima proizvodi i postane mišićaviji i jači, onda jebiga...

Zar i ti sine Radjarde? Pa 4 dana deksametazona je primao čovjek i vi kao da se dopingovao pričate.
    Pa imalo je baba kojima sam svaki dan davao po ampulu 2 neđelje pa eno nijedna ne zakucava sa linije za tri poena.

Reći da se neko ko je četiri dana primao deksametazon (iz zdravastvenih razloga) dopinguje je kao reći da je moja pokojna baba fan gengsta repa jer sam joj jednom oteo štake i rekao da joj ih ne vraćam dok ne nauči refren "Riddlera" od Prti BeeGee-a.

16. trebalo je da naglasim da ne mislim na teodosića, nego samo odgovaram na ovo "tu hemikaliju već imaš u sebi"

bio mi je otac prošle godine NA STEROIDIMA kad su ga ukočila leđa, nedelju dana je primao injekcije svaki dan, znači skoro duplo više od teodosića lol

17. Kompleksaši ste svi odreda koji ne volite Tea

18. Ti si za rođenog oca rekao da je steroidaš. Kako bi tek prijatelja izdao

19. Znao sam da se drogira mutavi valjevac

Каква лаж.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.