Podijeli sa Vukajlijašima

1. Haha Zhajk je jak u ovoj priči

2. sveti savo frik najgori posle tesle, da je bio neki paor zaklali bi ga cim je krenuo da lupa jebene gluposti

3. Ја би овим атеистима Србије увео порез.

4. Može neko naći onaj strip šta je već sa nekim kratkim pričicama o svetom savi i ilustracijama pored. Nešto u fazonu kao "Sveti Sava pretvara čoeka u crva" i pored kao neki ljudi stoje i viču mu "Aooo Savo, što to činiš?!"

Ono opasno sardoničan strip hah

5. могло му се да ради ова психо морбидна срања где год је дошао зато што му буразер био краљ

6. свети саво - андреј вучић из дванестог века

7. Јеси укуцао на нету да видиш у ком вијеку је живио а? Признај

8. па знам ваљда толико пичка му материна

9. ja ne bih nabo ni vek priznajem i jebe mi se

10. Takva je generacija što nosi prslook na šulju

11. Smorio sam se što niko nije odreagovao na master trol postovanja ovoga u interaktivne priče

12. Maestro ajd ne mrači pls

13. Bravo, Pic, poljupci sa aromom trske.

14. Takoreci, slatki poljupci

15. свети саво - андреј вучић из дванестог века

Pa jos gej...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.