Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
fala, coa
kakav carski nalog, dobila zadatak da napiše pet komada, napisala pet komada, ni manje, ni više, i zatim napustila sajt
Slavica legenda, ne samo da napiše pet komada nego da joj i prežive - time je dokazala da dovoljno poznaje jezik :)
Evo skoro sedam godina ne znam da li je to bio realan nalog ili najuspešniji trol u istoriji sajta.
Čekaj postoji Tilmo je l tako? A postoji, imam ga na fejsu.
Što ne bi postojala Slavica?
Pa to i kažem, ne znam jer niko nikad nije priznao da je Slavica. Cura je navodno studirala srpskohrvatski u Koreji i pisala defke za kolokvijum - bile su joj defke i brisane u prvi mah pa su vraćene da položi ispit. Sećam se da sam neizmerno uživao u tim defkama :)
Jutros sam postao teca!!!!
Kuj nema tecu nek mu ga isecu!!!!
Cestitke
Cekaj kako teca ko se porodio?
Pazi ove prve komentare na ovu "vest"
http://www.kurir.rs/stars/foto-najbogatija-srpkinja-sokirala-svet-njeno-bogatstvo-se-procenjuje-na-2-miliona-a-pozira-bez-clanak-2495155
valjda njegove devojke/zene sestra.ili zena brata njegove devojke/zene.
bas konfuzno.
nikada nisam bio nacisto sa tim nasim rodbinskim vezama.sogor,pasenog,zaova,jetrva,surnjaja...
Cekaj kako teca ko se porodio?
Moj surak dobijo sina! A zna se da je teca najbitniji rod za muskog dijeta, isto kao i stric i ujka. Jer te tri kategrije su zaduzene da kvare musku decu i vode ih u kafanu i daju im prvu cigaru i da im kupuju neodgovorne poklone.
A to tazbina, a nek je živ i zdrav, ali u našim običajima tazbina nije neki razlog za šizenje
mislim to oteraš izkuće odma posle venčanja
Cekaj, teras svastike iz kuce?
http://www.igreklik.com/slike/images/24184639617189243387.jpg
samo sam rukama digao i otpalo
još sam u šoku ( foto + video)
Da slučajno flaša nije menjala temperaturu toplo hladno?
Čestitam Žajk, uspešno si savladao treći razred osnovne.
ma jok, celo vreme je u magacinu i na istoj temperaturi
ahahahahaa
сад ће газда да ти одбије од плате
Makar si obradovao mesara, ubice se od ovog vinjaka da se ne baci pa ce te odrati od kurca xd