Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
b, da ti se ćerka recimo loži na rukomet i da želi da trenira, a samo npr cz hoće da je primi, bi li je upisao?
ne mislim na taj nacin, isto bi bilo da se lozis toliko na zvezdu. problem je sto ne mozes umereno, a-la zapata gore, pogledas utakmicu, malo se iznerviras, ko im jebe mater nego mora da se ide u definisanje ljudi licnosti kroz jebeni fudbalski klub, teorije zavere, generalizacije, nalazenje sopstvene zrtve i jos ko zna koliko kuraca.
to ti je kao da kazes pa sta, volim da popijem malo, a ti ustvari od kad otvoris oci krenes da cirkas casu po casu a onda se uvece razvalis i useres i sutra ponovo.
b, da ti se ćerka recimo loži na rukomet i da želi da trenira, a samo npr cz hoće da je primi, bi li je upisao?
Ni lud, skoro je bio neki izbor za repku Srbije u odbojci u tom uzrastu, trazili su da ide, nisam nista hteo da guram jer je jos dete, ako se pokaze eventualno da moze nesto, pomocicu, ali zvezdu - NE, nema tih para jednostavno. Drugo mi smo grobarska kuca.
po hiljaditi put, nisam ja bas tako ostracen kako se predstavljam, imam dosta ciganije u okruzenju, to su potprcavanja i to je to... da, volim sto sam navijac Partizana, ali meni je Partizan negde na 3-4 mestu, dobro recimo vise se cimam oko Partizana nego oko roditelja, ali svakako daleko manje nego oko svoje porodice, mislim na zenu i dete, nekog posla itd... prijatelja nemam previse, tako da mi nije to nesto sad...
to je poprilicno ostrasceno, ako je stvarno tako.
mislim da ne znam nikog ovako u stvarnom zivotu ko bi cak i prisao tome.
a dobro, zavisi bas od okruzenja gde zivis i gde se kreces
meni nepojmljivo ovo najozbiljnije sad
svako dobro, b
sad recimo razmisljam se kao "navijac" zvezde koliko bi mi bilo krivo da recimo ukinu zvezdu, i oteraju je u 3. ligu, ili da nikad vise ne osvoji ni kurac, i sad hteo bi da kazem da bi mi bilo vise krivo to nego da ukinu vukajliju, al nije, nije ni blizu.
ustvari sad kad se ozbiljno razmislim, jebem li ga na kom mi je mestu. upada negde oko banalnih i besmislenih stvari. recimo da ako bi mogao sa 5 franaka da spasim zvezdu od ove sudbine, razmisljao bi se. verovatno bi. a mozda i ne bi. mozda ako bi me recimo ti dovoljno iznervirao sa teorijama zavere.
more, tad bi dao i dosta vise da gledam kako se batrgas.
zato se totalno ne razumemo, ti mislis da meni zvezda znaci tipa 10% kolko tebi partizan, a ja mislim tebi partizan znaci 10x vise nego meni zvezda, a razlika je verovatno 1:100000000
a to je sve ono latinsko de gustibus non est disputandum, moze se o tome diskutovati, naravno da je svakom u prvom planu neki licni zivot, porodica itd...
evo recimo ti kelte, koliko godina imas, imas li decu?
realno, posle neke 25. 26. to je totalno nebitno za ovu pricu :)
a pitam jbg, dosta stvari pisem, a ti krijes ko zmija noge, ne kapiram sta je problem...
Размените слике курчева
Али овде, не на пвт
Славиша ниси требао да напишеш ово за ћерку, сад ће сви да ти траже њене слике у одбојкашком дресу и шорцићу
Или још горе, изгуглаће неку слику где је она у кадру и то са леђа, па ће кроповати слику њеног глутеуса и ставити за аватаре
Мада то се лако реши, само кајзену запретиш тужбом и одмах ће бити трајновани
ne znam zaista sta trazim ovde vise...
https://direktno.rs/sport/fudbal/278732/sramota-partizana-mance-uske-i-kristijan.html
Bombas toliko ume da lupeta da nekad pomislim da troluje samo, ali ako je ovo na profilu ovog grok groka stvarno bombaseva cerka, treba lik da te nadje i slomi ti obe noge
nije, odavno mu je ova profilna, baš sam se i pitao jednom ko je riba :D