Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Izneverovao sam ovo za grčku.
Dal imaju imalo mozga ovi što se sad drkaju jer im grci ne dozvoljavaju prelazak preko grane pa se žale i zahtevaju ministarstvo da deluje, pa zar ste tolike bezmozgaške zamlate hahaha
Čitam b92, kaže lik potrošio pare, beba mu se kuva na suncu hahaha, žao mi klinca jer mu je tata debil
Kaže Dačić - Može! Hahaha
Hahaha, koja goveda, gde su nagrnuli jebote
nama tacno da kazes da je heroin zdrav i da nema side npr.tacno bi se boli u venu jednom iglom nas 500.minimum
to je jer smo iskljuciv narod, nema nijansi, nema izmedju, samo rokaj jednu krajnost, zato su podele toliko jake medju nama
Dal imaju imalo mozga ovi što se sad drkaju jer im grci ne dozvoljavaju prelazak preko grane pa se žale i zahtevaju ministarstvo da deluje, pa zar ste tolike bezmozgaške zamlate hahaha
Čitam b92, kaže lik potrošio pare, beba mu se kuva na suncu hahaha, žao mi klinca jer mu je tata debil
jebem li ga, morali su biti svesni rizika; verovatno su agencije ponudile jeftinije letovanje nego obicno i onda su pohrlili da uzmu, sto je okej, ali znas zasto je jeftinije i znas da svet jos uvek nije potpuno izasao iz haosa
al to opet ne menja da nas jebe ko stigne, pre par dana je bila prica kako moze preko bugarske, pa onda i preko makedonije, pa onda ne moze preko makedonije, pa ne moze ni preko bugarske
jebem ti sve sta smo docekali da bugarska bude evropa za nas
ma to su price za komentare na informeru, ljudi koji idu u cg na more idu vec godinama, a oni koji ne idu isto ne idu vec godinama i to ima vise veze s tim dal ti je problem da ides magistralom i preko planincina i sta mislis o ceni i usluzi, nego s tim dal nas volite ili ne
stavite cenu duplo nizu od one koju daju grci i imacete duplo vise srba, kakav milo
u pravu si sve ali ja nisam to rekao
osim toga ja da vidim da biju, hapse, gadjaju suzavcem decu srba u grčkoj ne bih baš išao u grčku, ne iz nekog inata nego jer se ne bih osećao prijatno tamo
dobro, ovo sad s litijama i pandurskim premlacivanjem je moda 2020, al generalno je dosad bilo bezbedno kolko je meni poznato
crna gora, odnosno more i ostalo tamo je mrtva govnurda
ne znam koliko ljudi odavde ima nesto u cg.bila je to neka jaka cifra.ne znam da li je sve otislo rujama za neverovatnu cenu.dodju ti,dodju ruje,dodje sirotinja i proce im sezona nekako.
u svakom slucaju da je 5 evra nocenje,isli bi srbi sve i da ih tamo jebu u dupe.ne znam zasto,ali mislim da bi za to more,pivo na plazi ljudi i ratovali.bukvalno su pootrcali na slepo u grcku i sada ga duvaju.
koliko ste puta culi/procitali da su turisti izjebani jer je crko autobus ili su se vozili autobusom iz ko to tamo peva.svake godine tako i opet hrle na te neproverene varijante i posle kukaju.neko razmisli,a kod nas je varijanta ko ga jebe,bice valjda dobro.ne bude dobro.e,jebi ga sada,vrati pare agencijo iz podruma koja nam je obecala letovanje za 3 evra mesec dana.to je vec zdrav razum i prosto guglanje ako nema razuma da skontas da je to nemoguce,pa sve i da spavas na plazi.
pa ja za sad i pričam, naravno da ne kažem mrzite crnu goru, bojkotujte je dok se ne promeni vlast fino i to je to. jer je postalo nepodnošljivo.
a to čvor neće baš biti tako. plus korona i besparica, biće srba, biće turista, ali možda 200,000 a ne 2,000,000
Ljuljaj me henzo,
Ljuljaj me tiho polako
Jbt kolka kiša pala sinoć, svi će da izginemo u vodu.
Аутор paninaro отворио ресторан у Букурешту.
https://www.panina.ro/
Надам се да ће организовати манеле вече.
E to je istrazivacko novinarstvo! Nego, nesto ne vidim sise nigde GroGrok, za nijansu si podbacio
Kaze vic na fejzbuku :
Udala de lepa i zgodna Beogradjanka za seljaka (zarad para), i naravno presla da zivi na selo, a u Beogradu joj ostala prava ljubav.
Posle nekog vremena....
заправо добро
https://www.facebook.com/getokrusevac/videos/267398868044186/
Da podelim sa vama jedno zapazanje.
Zbog ove korone koja nas je sprecila da odemo preko, po planu, zena i ja smo odlucili da do odlaska budemo u Smederevu. Tu smo realno najrentabilniji. Elem, primecujem uvece kad odem negde na pivo koliko jebeno ludih, drogiranih, nenormalnih, agresivnih kretena hoda po gradu. Sve ili na lekovima ili na lepkovima sunce ti jebem. Malo malo neko nekog izbo nozem, unakazio od batina, zapalio bakljom... I to samo iz moje generacije, znaci likovi kasne tridesete i rane cetrdesete. I masovno se razvode, jure mnogo mladje od sebe, zapostavljaju decu... O klincima da ne pricam. Jebo te led devedesetih nije bilo ovako ekstremno. Koji kurac?
ja to pricam odavno bata sale, poludeo narod skroz
Pa jebote svi prsli. Poslom sam cesto isao u Bugarsku i Rumuniju u poslednje 2 godine. Oni su u slicnom kurcu ekonomski kao i mi, narocito Bugari. Ali ni izbliza nije ovako ekstremno kao kod nas da se kolju po ulicama i kafanama.
Isti kurac svuda, još je veći razvrat po zapadnim zemljama što se porodica tiče.