Podijeli sa Vukajlijašima

1. pitanje je dana kad ce vucic da izadje na tv, i da krene da zamuckuje samo, i da se pokloni i pocne da varnici, a umesto njegovog glasa pocnes da cujes seselja.

2. Da nema stomak seselj bi leteo po karlobagu i vukovaru, sva sreca pa ga njegov djak vucic lepo hrani

Seselj je Saitama a Vucic je Genos

3. pogledajte na dileru istine baka prase sto je pedofil

4. Kada ste bili najoznojeniji u zivotu?

Meni danas na poslu dok sam radio majica bila kao da sam plivao u njoj, gace isto, skroz nerealan osecaj.

5. Trenutno najjači čenell na jućubu
    youtube.com/watch?v=KmyylXy6QYI

6. Gde nadje ovog retarda jbt

7. Nemaš pojma, Ćilmadine

8. ХАхахахахаахха нааћи је Вуле луди, одличан обрачун интернет покемона њега и Келета

9. pogledajte na dileru istine baka prase sto je pedofil

Kad vjerovatno ne postoji 18+ djevojka dovoljno retardirana da bi se jebala s njim

Al svakako se prica da je kod nas granica 14, moguce da je sve legalno

10. 14+ legalno niko mu ista ne moze, ok...
    Ali da li je moralno?

Nije on kriv sto sad devojcica sa 14 izgleda i ponasa se ko da ima 20, uz to laze za godiste

11. Prije bih rekao da on izgleda i ponasa se kao da ima 14 pa zato odgovaraju

12. od tebe nisam ni ocekivao nista pametnije bolesniku

13. Nemojmo biti ljubimorne glavice drugari, ko ne bi trsio da mu se moze...

14. imas projekcije decko, to sto ti mislis ne znaci da normalna osoba razmislja na taj nacin

15. Svi koji me znaju znaju da drzim to jedna stotina, I keep this shit 100

Ne bih ziveo njegov zivot da mi daju ne znam sta, ali ne moze svako biti Baka Prase

Projekcije su :
    p o p = p

16. Bob se zove Miroslav.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.