Podijeli sa Vukajlijašima

1. Видро, зашто гледам РТС 1?

2. kasno stevan na kosovo stiže
    slagalica bila :D

3. koji mod salje defke u odabrane? tek maloprije vidio da mi je prije par mejeseci valjda defka odabrana, prva inace, poslije 3 godine, pa da znam kome da pecenje saljem? hihi

4. pre dva meseca odabrana, sad idem da ti skinem tu štiklu jer ne pratiš fabulu radnje i ne paziš na času :)

urrad ti je odabrao

5. ma ne pratim bas defke i tako te gluposti, svaki dan sam na sajtu, al se ulogujem svakih 20-ak ddana,, ... tako da, zahvaljujem moderatorskoj loži

6. Danas mi neka baba napravila gužvetinu u prodavnici, jer ne može da se seti zadnje stavke koju treba da kupi,a a što je najgore zacrtala se ispred pulta i neće da mrdne dok se ne seti šta treba da uzme.
    Onda se lepo pojavi neki klinac, koji je inače kratak sa živcima, a i hoće samo laki strajk i orbit, i ništa mu više ne treba u životu.
    - ALOOO baba, pa može malo mesta!
    - DA!! To je to, hvala ti sinko, ljubi te baka!
    Alo novine treba da kupim!

7. AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHA

8. E, a uvek sam se pitao kako nastaju vicevi! Ko ih smišlja.

9. Jbt, pa što bi lagao

10. Sta je ovo bre?
    https://www.youtube.com/watch?v=G6uXmUcpkQ0

#YeahBach #malavidra

Kakvo je to umetnicko ime VIDRA?

11. HAHAHAHAH
    VIDRA!
    kakva neoriginalna glupača

12. Уааа! Једна је Видра и то Мала! Законом заштитити нашу Видру!

13. AHAHAHAHAHAHAH
    ZOVE SE MARIJA LAZIĆ
    PA JEBEM TI ŽIVOT

14. Замишљам Јабача како се спрема за следеће окупљање у Новом Саду, стоји пред огледалом и пева бићеш моја, само моја... лоло

15. Хахахаха! Ем Марија (Маја), ем Видра!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.