Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://imgur.com/gallery/cnjsHgK kad li ce ovakvi ko Lidija prestanu da jedu gowna mnogo.Popeli su mi se na kurac.Ostavi siromasne na miru.

2. Solution for poverty is stop being poor

3. Лидија ФАРГО

4. FORGO
    Kuja navatala nekog Amera, vrv dok je siroma bio u Srbiji na privremenom namestenju preko firme, udala se za njega, okotila mu dva drecavca, zivi kao visa srednja klasa i sad nalazi za shodno da kenja da mozes da postanes bogat radom i trudom.

5. haha, sto najgore u pravu je lol

masa na ovo uglavnom ispizdi u fazonu - sta oces da kazes da sam neradnik pa sam zato sirotilja jeli droljo

6. Imam da podelim da sam za vikend bio u Dragstoru na nekoj žurci, drugar mi puštao muziku na jednom od stejdžova. Tog drugara upoznao sam online u nekoj priči pre jače od 7 godina možda i njega i još dosta ljudi koji su bili na toj žurci. Maltene svakog od njih sam upoznao uživo i blejao sa njima, ali nikad nije bilo ovoliko dobro organizovano i sa ovoliko ljudi. Bilo je preko 10ak nas uključujući i 2 ribe što se znamo odatle i baš je bilo jako veče i ako su žurka i muzika bili sranje živo. Posle 7,8 godina, ko bi rekao

7. je li bila šnedubla

8. Ne nju sam upoznao ovde pre par dana, pivo smo odložili kad prođu ove slave, nismo se uklopili.

9. Henzo be like: el sve u redu snedubla srce

10. znači ona klasična ženska priča ne mogu oprala san kosu

11. zvao je oterala u gulag (picku maternu)

12. хахаха ОКОТИЛА
    бата сале но мрси

13. Cara™ pre 43 minuta
    zvao je oterala u gulag (picku maternu)

Jok, ja nisam mogao da stignem.

14. Lidija Forgo < Marijana Mateus

15. hahaha jebi vucela prvosrbe

kakva radikalska spika looool

16. Zamisli ti majmuna doso da kmeci vuceli el ga nije neki turcin isplatio. Pa ko te tero da radis bate, el te vucela poslo tamo. Sto najgore ta bagra uredno i glasa sns-a

17. Tačno bih ga oterao u tri lepe bez jebemti da me ovako podjebava jeboga onaj šiptar što ga napravi

18. Hahah a sta da mu kaze. Ajde u novu fabriku pa radi dve smene da povratis pare

19. Vucela majstor za jebanje prvo i drugosrba

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.