Pitanje autor - odgovor moderator

1. ako jedem cvece dal cu da serem med?

2. Нећеш јер цвијеће дјелује ка' јаја за васкрс, дакле зачепи те

3. Možete li vi da vidite ko je npr. mene banovao i kad, i sve ono što ide uz to? Ili samo razlog bana i vreme.

4. Zna Murinjo

Možete li vi da vidite ko je npr. mene banovao i kad, i sve ono što ide uz to? Ili samo razlog bana i vreme.

Можемо све.
    Костићу, канда су обрисани, мени твој линк не линкује ништа одређено.

5. Obrisan je jedan Alkalaidov, gde je bila vezana devojka kojoj je neki lik gurao ruku u... Hm.

Pored njega sam rekao i za ovog što puca, jer nema nikakvu poentu, a ovaj kukasti krst upada u oči.

EDIT: I OVAJ ZADNJI ALKALAIDOV!

6. Nzm da li je offtopic...ali zelim da pitam moderatora da li razmisljate da razvijete android aplikaciju Vukajlija?

Bilo bi lepo... :)

7. Thinker, milim da već postoji neka mala verzija. Probaću da nađem.

EDIT: Da, postoji, ali offline verzija. Sadrži 1000 odabranih definicija koje izbacuje random.
    http://www.isrbija.net/showthread.php?t=16611

Mylyce, hvala na brisanju.

8. Ovo je za iphone (iOS) ... a buduci da je Android OS postao rasprostranjen u srbiji, mogli bi poceti sa razvojem...

9. Kaizen već radi na mobilnoj verziji sajta. Ne vidim zašto bi bila potrebna posebna aplikacija za android.

10. aha, pa dobro onda, moze i tako, mislio sam bilo sta da mi ubrza pristup sa phona...posto je sajt dosta 'tezak'...sporo ga ucitava ... tnx

11. posto je sajt dosta 'tezak'...sporo ga ucitava

To je tačno, i meni treba dosta da učita na telefonu, a nekada ne može ni da je učita celu jer je prevelika. Slike retko učita kako treba.

Nema na čemu.

12. Pitanje: Zašto mi je obrisana definicija ''Nadležni organ'' ?

13. Napisala sam ti u komentaru, Stefane.
    Al ajde, nisam lijena: konkurs je završen, takvih definicija smo napisali već sijaset, i ne treba više njima da zatrpavamo sajt.
    A ako si slučajno, slučajno, sam došao na ideju da definišeš "nadležni organ", nevezano za konkurs, onda jebiga, nisi imao sreće što se tajminga tiče. :)

14. Nije mi palo na pamet da pogledam komentare... Defka mi je još sinoć pala na pamet, ali sam hteo da je napišem kad se završi taj famozni konkurs. Sačekao sam, završio se i definicija mi je opet obrisana... Nije mi pravo, ali dobro, obrisala si, može ti se... Boli te kurac

15. Defka mi je još sinoć pala na pamet, ali sam hteo da je napišem kad se završi taj famozni konkurs. Sačekao sam, završio se i definicija mi je opet obrisana...

Eto ključne greške. :)
    Trebalo je da je napišeš u vrijeme konkursa i sve bi bilo okej.

16. Nisam hteo da se takmicim.... Nema veze, nadoknadićeš mi tako što ćeš da mi staviš defku na nalovnu, uramiš moju sliku i staviš je između svetog Nikole i svetog Jovana :D

17. Ma nego da ću. :)

18. Стефане, плус што је неко већ написао дефиницију за конкурс с том фором на тај наслов.

19. E, imam ja jedan predlog , a usput i pitanje sta mislite.. :)
    Da se otvori a sajtu jedan deo (kao sto ima posteri, definicije, forum..) konkurs
    i svaki dan budu 3 pojma, ...itd itd..(moze biti i na forumu tema, pa da ispod stavljaju svoju defku) a najbolje se objave ili tako nesto slicno

Ovako dosadi stalno gledanje u definicije na istu temu...

Sta kaze mod? :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.