Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Можда оће да покрије случајеве оних који су на насловну ставили "омиљене деф. аутора које пратиш" а прате Страју. Не би ли се забетонирао на прво место.
Hahaha, ne verujem koji je straja trgovac. Opušteno, brate, neće RD da te stigne, mojne da se štrecaš.
Страјо, можеш, ал кад платиш ктитор.
Ja moram nešto da vas pitam. Ako može. Ako se ne ljutite? :)
Juče napisah definiciju.
http://vukajlija.com/mescini/345964
Lepa definicija. Nije nešto preterano golema, ima lepe primere, zanimljiva. Kontate? :)
E sad, ima još jedna definicija tog izraza.
http://vukajlija.com/mescini/236321
Da, ta koju ste odabrali. Možda je to samo do mene, ali ta definicija je u keva-majka fazonu.
Ne kažem sad da je moja zaslužila da bude odabrana, ali nije ni ta.
Eto toliko.
Ne ljutite se, zar ne? :)
Volim i ja vas. ♥
Hajde da se vratimo na temu.
Interesuje me da li moderatori podležu banovanju, ili imaju moderatorski imunitet?
Imaju, dok Stićko i Zmia ne izvale neki bag :)
obrisane su zato sto su jako nekvalitetne za skor koji imaju.
strajo, ne znam otkud ti obraza da se pravis nevinasce, dok rotiras svoje starije definicije medju svojim omiljenim samo da dobijes tih 100ak poena?
radio si to i ranije sa 2-3, pa ih sklonis, pa stavis neke druge.
ovog poslednjeg puta si stavio 10. postao si bre bahat.
zato su ti obrisane, ja sam ih obrisao. posto imas 1000 definicija, shvati ovo brisanje 1% njih kao opomenu. kao autor koji je prvi na listi si uzor ljudima, i ovakve stvari necu dozvoljavati. nemoj da mi pricas kako to rade i drugi, posto ono sto ti radis sad ima vecu tezinu. shvati to.
prvi si, drago nam je svima zbog toga, ali kad vidim da i dalje ovako muvas, obrisao bi ti poene samo onako iz principa. daj malo budi iznad toga, sad kao "celebrity" moras malo da promenis navike, ok?
E da, zašto moderatori ne obraćaju pažnju na spem po komentarima, koji se sprovodi svakodnevno? Svaki dan ima bar nekoliko definicija koje imaju po 50 besmislenih komentara u kojima se uglavnom priča ko bi koga jebo i loloče do besvesti. Mislim, oću da čitam komentare na definicije koji imaju veze sa dotičnom definicijom, a ne o nečijim sisama, kurcima i pičci. Za te stvari imam druge izvore. Regulišite to.
prijavi negde kad vidis
Ma neću ništa da prijavljujem, dovoljno je samo da otvoriš komentare u rendom trenutku u toku dana i garant 6 od 10 se "odnose" na istu definiciju.
pobrisah spem
@Celt
nisi trebao da ga brišeš, ako plaćam sajt ima da odgovaraš i da se ne foliraš. To je jasno kao dan.
Nemaš pravo da banuješ zbog jasnih pitanja. Pogotovo nemaš pravo da brišeš postove u kojima se vidi naša prepiska.
Čim prođe ban, plaćam ktitora, i kajzenu šaljem pritužbu na tvoje glumljenje ćaleta na forumu.
Cara, ja sam te banovala, jer ovo nije mjesto za prepirku o nečijim omiljenim definicijama i onome šta treba povodom toga da se čini. Celt ti je to i rekao, ali si ipak nastavio.
Naročito zato što su nekoliko minuta prije tebe i drugi članovi bili banovani zbog spema.
Tako da - ako već pišeš, piši Kaizenu pritužbu na mene, a ne na Celta.
Daj bre kelte, ne zajebavaj. Ajd onda i mene tamo na jedan dan, neću da se odvajam od ostalih.
caro, mnogo si se osilio.
ako si pomislio da je surovi razmodovan zbog tebe, grdno se varas, i spusti se na zemlju sad.
ono nisu bila pitanja vec iznosenje svog misljenja. ova tema nije za to.
+ nisam te ja banovao. ja sam te razbanovao sad, posto je zbog mene, a ne mora.
i utuvi u glavu da ako si dao 200 kinti, ne mozes da solis pamet svima. ako hoces da koristis beneficije, idi na temu pitnje ktitor odgovor moderator, ona nije toliko moderisana kao ovde, kao sto znas, zbog manjeg broja clanova.
@mylyca E hvala na odg tek sad video.I bas nasla moj da obrises . Nema veze.
да ли би модератор који је бановао остатак "спемера", одбановао ту екипу, јер није ок да се један помилује а остали да пасу казне?
Ja sam banovao i banovao sam ih sve đuture. Niko nije pomilovan. Blek hol tad nije spemovao nego je tačno odgovarao na neozbiljna pitanja.
takodje se i cara pridruzio kasnije, i odbanovan je zato sto sam procenio da nije cinio spem vec postavljao postove koji vrlo verovatno mogu da izazovu isti. zato sam i obrisao.
ок, нисам мислио на хола ал нема везе