Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ok.
naravno, svasta se radilo i radi se. prvo kacenje slika, pa onda ono sa omiljenim i stagod vec. naravno da je svako sa prve strane to radio bar jednom sa ciljem da neku definiciju promovise.
**nemoj da me pogresno shvatis da ovde racunam duple naloge predlaganja i ostala kaznjiva sranja.
problem nastaje kad autor postane previse drcan. u jednom trenutku moras da shvatis da si doso do neke granice kad ce vise ljudi procitati tvoje definicije nego nekog novog clana, i da kad vide da si kotiran visoko, ce poceti da te kopiraju.
e, onda ono sto uradis ima tezinu. onda mozda mozes malo i da smanjis definisanje zarad kvaliteta, i da generalno promenis svoj stav prema sajtu.
onda ce i autori poceti da te cene. ovako, kao prvi imas naklonost novajlija na sajtu al to je to.
tvrdim ti da si jedan od manje cenjenih autora na prvoj strani bas zbog tog tvog stava "daj poene"
e, kad promenis ovaj stav, krenes malo da cenis kvalitet na racun kvantiteta, onda mozes da ocekujes da ce i reputacija da raste. sto nema veze sa mestom na listi.
nemoj da me shvatis i da ti pricam ovo zato sto sam ja neko mudo ovde i da ti solim pamet, nisam. niti mi je cilj da budem to. jednostavno, kad ti se ucini da mozes da iskoristis neku rupu za dobijanje poena ili stagod, nemoj. kad ti se ucini da neka definicija ne stima, obrisi je. realno, sa tvojim brojem autora koji te prate bi trebao da brises sve sto ne nakupi bar 90ak do 100 poena popularnosti za par dana.
sve u svemu, iako si broj jedan na listi, mnogim dobrim autorima si jos uvek daleko ispod toga.
Celt, slažem se ja sa tobom.
Ali pogledaj moje poslednje 2,3 strane, skoro sve definicije mi imaju 100+ pluseva, to je naravno zbog velikog broja ljudi koji me prate ali je i odnos +/- dobar, bolji nego pre i ja mislim da sam samim tim malo popravio i kvalitet.
Voleo bih ja da imam poređenja kao Burzum i Blek, da znam da ubacim psovku kao Frenki, da znam više narodnih izraza, da sam iz nekog tipičnog dela Srbije gde ima anegdota...Ali ne, pišem koliko umem, i koliko mi mašta i vokabular dozvoljavaju.
U poslednje vreme mnogo manje pišem upravo da ne bih pisao gluposti, uostalom to je očigledno. To su svi primetili tako da sa te strane, što je do mene ja činim
I ne shvatam te pogrešno, kažem opet nisam besni novajlija, znam kad neko pametuje a kada je dobronameran.
Мене сад интересује зашто је закључана ова тема, а да се није расправило?
или се расправило па се опет прави проблем... ??
http://vukajlija.com/forum/teme/25066-moje-definicije-omiljenujem
E vidiš, ta tema je vjerovatno izgledala nevažna, budući da nema više defke dana i liste najomiljenijih, a sad je možda vrlo aktuelna :)
Da otključam?
Odnosno: nije u pitanju bag, nego više opcija koju treba izbaciti, pa možda i nije bila za "Prijave bagova".
dje mogu da prijavim svoje defke koje zelim d'izbrisem??
msm znam za onu temu:
http://vukajlija.com/forum/teme/11434-prijavite-definicije-za-brisanje-maximum-5-dnevno
ali je zakljucana pa reko jel ima drugi nacin?
Ako vam nije problem voleo bih da znam koja me budala pratila i da li sam ja to bio ja sa onog drugog ahila_ na mom zauvek banovanom profilu http://vukajlija.com/recnik/autori/47463
Uzgred izvinjavam se Lullaby i Korleoneu kojima sam se juče konstantno žalio na ban do 21.03.3228. Pregledao sam svoje postove i vidim da sam preterivao u zadnje vreme, iako i dalje smatram da trajni ban ne doprinosi promeni ponašanja, ali svojim primerom ću se truditi da to ne bude tako.
Od danas sam se pomirio sa svojom sudbinom. Ako može samo odgovor.
Hvala.
Е да, индустриал, теби сам већ рекла да ми се не појављујеш са пријавама за хејт због својих коментара, што не значи да ћеш да зајебеш систем ако то пријавиш на другој теми. Искрено, нисам ти ни кликнула на однос гласова да видим да ли има хејта. :)
Pa kakav je to način, valjda vi (modovi) služite narodu.
A moji komentari nisu ništa manje (a ni više) nego što su sve te defke/posteri zaslužili, ko to ne ume da podnese (u ovom virtuelnom svetu) pa nek me i hejtuje, ne mažem ja Vukajliju na leba i jedem.
Realno (a i ti to znaš) nisam ni bio za to da postaneš mod, i od tog mog posta si me uzela na zub, što i mogu da podnesem, jer ni tebe ne mažem na leba, a ti nisi dovoljno odrasla da podneseš da ti je jedna virtuelna osoba rekla "ne".
Možda si ti i dobra osoba (a možda i nisi), i dobar autor (a možda i nisi)- to ne komentarišem, ali za moda jednostavno nisi jer još imaš neke komplekse, ne vrediš ti više od nas zato što si mod, ali se tako ponašaš.
Zašto ti je toliki trn što sam onomad rekao da ne želim da budeš mod? Nit je to strašna "izjava", nit je moj "glas" iko i konstatovao, nit se ikom jebe šta sam ja rekao, nije kao da sam te osakatio za ceo život.
Odrasti, leba ti.
dje mogu da prijavim svoje defke koje zelim d'izbrisem??
msm znam za onu temu:
http://vukajlija.com/forum/teme/11434-prijavite-definicije-za-brisanje-maximum-5-dnevno
ali je zakljucana pa reko jel ima drugi nacin?
Уплатиш ктитор.
Ako vam nije problem voleo bih da znam koja me budala pratila i da li sam ja to bio ja sa onog drugog ahila_ na mom zauvek banovanom profilu http://vukajlija.com/recnik/autori/47463
Uzgred izvinjavam se Lullaby i Korleoneu kojima sam se juče konstantno žalio na ban do 21.03.3228. Pregledao sam svoje postove i vidim da sam preterivao u zadnje vreme, iako i dalje smatram da trajni ban ne doprinosi promeni ponašanja, ali svojim primerom ću se truditi da to ne bude tako.
Od danas sam se pomirio sa svojom sudbinom. Ako može samo odgovor.
Hvala
Немамо такве информације.
A moji komentari nisu ništa manje (a ni više) nego što su sve te defke/posteri zaslužili, ko to ne ume da podnese (u ovom virtuelnom svetu) pa nek me i hejtuje, ne mažem ja Vukajliju na leba i jedem.
Realno (a i ti to znaš) nisam ni bio za to da postaneš mod, i od tog mog posta si me uzela na zub, što i mogu da podnesem, jer ni tebe ne mažem na leba, a ti nisi dovoljno odrasla da podneseš da ti je jedna virtuelna osoba rekla "ne".
Možda si ti i dobra osoba (a možda i nisi), i dobar autor (a možda i nisi)- to ne komentarišem, ali za moda jednostavno nisi jer još imaš neke komplekse, ne vrediš ti više od nas zato što si mod, ali se tako ponašaš.
Zašto ti je toliki trn što sam onomad rekao da ne želim da budeš mod? Nit je to strašna "izjava", nit je moj "glas" iko i konstatovao, nit se ikom jebe šta sam ja rekao, nije kao da sam te osakatio za ceo život.
Odrasti, leba ti.
Океј.
Уплатиш ктитор.
Da te dopunim, uplatiš ktitor pa prijaviš u ktitor podforumu. One nove koje od tog trenutka kad uplatiš ktitor, napišeš možeš da brišeš a one od ranije ne možeš.
Hvala na razumevanju.
VODITE LjUBAV A NE RAT!!!!!!!!!!11!!!
http://www.thenegroqueen.com/wp-content/uploads/2010/10/peace.jpg
da ja spemujem ovoliko koliko celt i straja kg bio bih banovan na 7635 godina
Уплатиш ктитор.
ma uplatim kurac.
nista, nek prde glupe defke nije da mi nesto znaci....
Ok, izbrisaste mi poster videh sad par istih jbg, ali što i definicije?
Može li odgovor?!
Ја не знам који други смисао се крије у тој твојој акцији. Правиш паралелни универзум? Патиш од шизофреније па трипујеш како читаш неког другог док читаш своје дефиниције и толико су добре да их омиљенујеш? Правиш своју малу вукајлију тако што подесиш да ти на насловној буду само твоје дефиниције? Сам свој каизен?
Ljubim te u dupe za ovo. Što, ne smem? 'Oćeš da se KLADIMO?
Koga ja mogu ovde da potplatim pa da mi otkrije ko su onih 16 bezumnika(ne znam kako drugačije da ih nazovem) što "prate" Abraksusa? Mislim, čovek je zadnju definiciju napisao pre 2 godine, 3 meseca i 18 dana. Ono, gde ga to prate, u zagrobni život? Naravno, njihove identitete ću (ako ih dobijem) upotrebiti isključivo u svrhu podjebavanja, obećavam.
Verovatno ga prate u smislu da im njegove definicije stoje među ostalim definicijama autora koje prate, tako da mogu da ih pročitaju malo po malo, ne da odu na profil i zaređaju sve redom.
I da, nije lepo nazivati ljude idiotima. A ni bezumnicima. (i ja znam za edit)
NIJE ALI JE NEOPHODNO.
I da ne bi bio spem moje pitanje je....ma koga lazem, spemujem.
Besmisleno. Pratis nekoga ko nije aktivan. Dakle, obojica stojite u mestu. :)
Znam da nije lepo, ali je ponekad neizbеzno. Eto, promenio sam, no slobodno me sankcionisi ako moras. Ne moras me stediti. :)