Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Коллки си аматер Целте, ништа не ваља то. Нећу више, мрзи ме :)
ja bih pitao modove zašto ovaj poster nije pogodan da ide tamo u postere?..ni posle 3 sata nije pregledan?
http://vukajlija.com/zabava/posteri/126312-niko-nije-uzeo-ni-jednog-dolara
A ko kaže da nije pregledan? Nije dovoljno dobar da bi bio objavljen.
ono, glup je?...:)
Mune, pogledaj temu Vredjanje autora. Hvala.
Мислим да си овде нешто помешала, Змио. Када већ говоримо о овом конкретном случају, први став иде у корист сајту, други у штету. Значи, не модовима, него читавом сајту. Поређење није на месту, јер, јебеш га, зна се шта се конструктивно, а шта деструктивно. Да је неки суптилнији случај у питању, можда би било вредно разматрања, али овако је колко-толко јасно. "Слина" и слични епитети можда нису били примерени, али ето, ако ништа друго, осликали су реакцију над догађајем који Селт није очекивао од Бурзума.
Иначе никада не кењам због обрисане дефиниције али сада хоћу.
Ко ми је обрисао ''Спартанке'' и зашто? Нема такво нешто а сленг је тако да не видим потребу за тим. Таман сам кренуо слику да ставим и онда сконтам да је обрисана.
Вероватно јер подсећа на Исусовке (http://vukajlija.com/isusovke). Ако баш желиш, вратићемо.
Zato što su pre neki dan definisane Isusovke na isti način.
Pa vama je zanimljivo, zlice jedne?
E jeste li vi brisali Burzumov spem ili Kaizen? Pošto je Kaizen spomenuo da je nešto džarao oko sajta 3 sata zbog tog spema.
Inače, zašto mi ovo govno guta postove? Nervira me.
Искрено, Пуфнице, мени оно није конкретно вређање. Аутор је упозорен.
Исусовке су нешто сасвим друго, ако се не варам. Имају неку рупу у коју гурнеш палац и неки као каиш који иде преко средине ноге. То колико ја знам. А израз Спартанке свакодневно користим, као и људи око мене па сам дефинисао. А и оно, ако већ постоји други назив за то, онда ово може да послужи као неки синоним. Пример: Вутра, Гудра, Ганџа. Све су то исте ствари а другачији називи, као што је случај са овим.
Па вратите ако мислите да може, да је у реду а не зато што ја то тражим.
Каизен. Ово друго не знам.
Ареи, враћено.
daklem nećete da mi okačite poster?
http://vukajlija.com/zabava/posteri/126312-niko-nije-uzeo-ni-jednog-dolara
..nema zezanja sa Dečićem i Tadićem?...a koštunjavog, ispučenu muštiklu mož prca ko oće...
nije u radu, realno je fin poster, ajd na po sata, ap ako ne valja ja ću sam da brišem....
Фала.
Ne možemo sad da ga vraćamo, ako baš imaš želju napravi novi pa vidi kako će da prođe, ali svu su se prezasitili tadića dačića mladića i sl.
Wojtece, ja prijavih sebe tu zapravo, ali ako kazete da budemo dobri bicemo (valjda).
Аааа, ја мислио ово испод. Океј, исти случај.