HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Скочко, Дуле, ја могу сутра цео дан... Договорите се са Бондом па ми јавите...

2. да питам екипу Компаунда, када?

3. XelA
    Ne jebem zato što sam pička

lolololo

4. ma lik ti je rekao da je iz gardijana da bi te odvukao u krevet i zario brkovima

5. Mico, kad mozete sutra vas dvICA?

6. Ne znam, aj javiću ti, nisam se ništa dogovorio s pekijem. jel ti odgovara negde od 2-3?

7. Nje znam, ja bih verovatno mogo.

8. U 2 vas ocekujemo.

9. Hanger
    ЛАГовци, ајде видите да се вечерас окупите, не знам кад ћу моћи сутра

ja sam tu ali Anchora nema, rekao je da ce sigurno da bude tu 3 posle ponoci -.- jebem li ga ja do tad ne mogu da cekam pa da ce da mi platite. mada mozda dodje ranije pa ako vi budete tu igracemo ako ne, ne znam....

10. А кад можете сутра? ја могу ујутро и после 21.00

11. e jebem li ga, rekoh prije da ne odgovara nista posle 6, znaci neki period od pola 4 do 6 otprilike, a za uvece nismo sigurni nikako ni ja ni Anchor. ne znam sta da radimo....

12. Pošto ni peki ne može, pišite službene sve do kraja...

13. Dakle Jelementi se odjavljuju...

14. Ne može se pobeći od sudbine...
    Ali LAG će biti poslednji kako god okreneš <2

15. kselomire 3 boda, a 3 kola do kraja! stizemooooo !!!!

16. Ксела добар ти аватар :)

17. Baš je onako poučan :D

18. Ksela kao po običaju izlazi u susret Elementima i uručuje im igrače kao pomoć.
    U pitanju su velika pojačanja koja ćemo držati u tajnosti dok ne potvrde.

19. Kselo majstoreeee, hvala ti za sveeeeeeee. I da, ako uđemo u LE ili LŠ ili nedajbože opstanemo, imaš procenat, razume se

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.