South Park

1. Baters i City Sushi vrh!

2. О јебем им матер каква шитчина су нове епизоде. Она с Мексиканцима није лоша, али опћенито цела сезона је говно. Прича се да је ово последња сезона, какав усран крај начи неверуем.

3. Није, причају да ће бити и 16. Ако је ово 15. уопште лолол
    Чељаде, било то на б92 пре неко вече чини ми се :)

4. Na saju xepisodes imaju sve epizode i pise vreme kada ce nova da se postavi uvek.I to ce biti za 2,3 sata,ima da cekam u sekundi.:)

5. nova epizoda jebe kevu... smejao sam se jutros ko lud uz nju.
    cim je rendi u pitanju mora da bude dobro :)

6. hahahhahaha najjace na kraju The book of mormons- you'll get a blowjob lololo
    dobra epizoda

7. Ja stvarno mislim da je sautpark najčešće jedno veliko govno, ali pogledao sam epizodu sa meksikancima i Baters kao Mantequilla (to je na špansko puter, jelte) je tako dobar da ja nemam reči :D
    aj saću i ovu novu da vidim čisto jer mi je baš dosadno, a rendi jeste kula.

8. Hhahhahaha najjace ''BRO DOWN''

9. Meni se ova epizoda i nije posebno svidela, mogu oni i bolje od ovoga.

10. Ne znam meni je poslednjih par sezona govno sa po 2-3 dobre epizode nije mi se davno desilo da se rasijem od smeha kao sto se u prvih 7-8 sezona desavalo svaku drugu epizodu... Mozda je i do mene...

11. vikiliks jebe, blow job onako.

12. Na wikipediji pise "Untitled Season Finale episode" 16 novembra , nije valjda da nece vise south park praviti?!

13. Televizor
    Na wikipediji pise "Untitled Season Finale episode" 16 novembra , nije valjda da nece vise south park praviti?!

To se valjda odnosi samo na finale ove sezone.

14. Comedy Central issued a clarifying statement declaring that South Park had, in fact, been renewed for two more seasons, taking the show through 2013, though the number of episodes for these seasons is not known at this time.

Videćemo još se ne zna...

15. Реално, ова 15. сезона је најгора до сад...понестаје им идеја ил кој курац

16. Nova epizoda je do jaja.I ova sezona je do jaja.

17. "Untitled Season Finale episode"

Season finale je kraj sezone, decxko. Engleski.