Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Jahao je Rade svojim konjem po Aziji, beše davna 600. godina pre Radove ere. Krenuo za Indiju i Kinu da donese svilu i pamuk, da napravi košulje za svoje nastupe. Kako je dublje zalazio u Aziju učiniše mu se oni ljudi čudnima. Krenu on dalje. Konj Crni se umori. Uze ga Rade u naručje i ponese ga nekih petsto kilometara. Kada se Crni odmori, Rade ga ponovo uzjaha. Završi sa Indijcima sve, ali mu i dalje oni behu čudna neka sorta... Znao je da veruju u Radeizam, ali jednostavno nije želeo da se njegova vera tu širi. Hteo je da je lokalizuje u jednom delu planete. Kupio on sve to, otišao do Kine, uzeo svilu, tamo ljudi još čudniji, kose im oči. Rade je znao to znači da su udruženi sa đavolom, i nije ih hteo u redovima svojih poštenih vernika. Smišljao on dugo kako da ih iskljuci iz vere! Kad se vraćao ispod jednog drveta vide abnormalno debelog čoveka. Siđe sa Crnog i posla ga da pije vode! Priđe čoveku, koji je izgledao kao da spava! Poče Rade da ga drma ovaj ništa! Udari mu Rade dva, tri šamara, ovaj opet ništa. Uplaši se Rade da nije umro, ipak onako debeo, šta zna Rade može biti srčka. Stavi mu dva prsta na vrat, opipa puls sve bi u redu. Ali ovaj debeli čovek držao je u vazduhu spojene tri prsta u obe ruke, kao da hoće da se prekrsti. Ali opet tu nešto ne beše u redu, pomisli Rade, kako da se krsti sa obe ruke, šta mu vise ove ruke u vazduhu. Zapeva rade "Čarobna Ženo", i čovek momentalno otvori oči!

- Ko si ti? - upita Radeta.
    - Ja sam Rade Lacković! A ko si ti?
    - Buda!
    - O Budimire, pa gde si ti?
    - Nisam ja Budimir, ja sam samo Buda!

Shvati Rade da su ovi Azijci čudan narod, pa napravi jedan koncert i okupi celu Aziju. Na pauzi im reče: Ljudi od danas ne verujete u mene, za vas Radeizam više ne postoji, verujete samo u ovog debeljka, oprostite, Budu! Jel jasno? Masa se razdra: Jeste Radeeee!

I tako Rade isključi kosooke iz svoje vere!

2. Ali za nošenje konja je pobedilo!

3. нису РАДУ цветале руже током еона постојања, имао је РАДЕ разочарења, после ове песме ће избацити из употребе оно чувено после звучног сигнала оставите поруку. Песма је из будућности, мислим да је из 2015. године.

http://www.youtube.com/watch?v=Ia5X251fHOc&feature=related

4. Družio se Rade sa svima, nije želeo da kažu da bira društvo. Čume je voleo da ga sluša, bio je čest gost na njegovim nastupima. Jednom prilikom Rade napravi pauzu, priđe čumetovom stolu, uze litar belog i litar kisele sa stola, ubaci obe flaše u usta i popi na iskap... Vrati Rade flaše na sto, puče ono jako, uplaši se Čume: "Šta ti je Rade?" Slušaj me ovako: "Ti si meni dobar prijatelj, i zbog toga ti ovo i govorim, dosta si se bavio kriminalom, zgrešio si, otvori neki Fakultet, uči decu, zajebi više mutne radnje!" Zapita se Čume! Tako nastade Singidunum!

5. Neka smrdljivi hipci su ukrali melodiju ove pesme od našeg Radeta! Neka me neko podseti kako se zove! KATASTROFA, hipi-komuno na kurac te nabijem!
    http://www.youtube.com/watch?v=TxtCH542WgQ&feature=related

6. Monstertruck 2011. Dolaze najveće zvezde ovog takmičenja u svojim zverima od po 5000 konja, i 12000 kubika. Kreće ludilo, skaču po onim uzbrdicama, jure ko muve bez glave. U jednom trenutku uleću i na krosericama vozači, zvuk motora cepa vazduh na kiseonik i vodonik. Spektakl je završen, ljudi polako izlaze napolje, daju intervjue za sve najveće američke televizije tipa: "Ovo je supercalifragilisticexpialidocious jedva čekam da vidim sledeće godine, ludnica!"

Odjednom, na razglasu se čuje: "Molimo sve posetioce da se vrate nazad da vide događaj večeri."

Stampedo kreće prema areni, 70 000 ljudi se nabilo u prve redove da vidi u čemu je stvar, zar nije ono sa krosericama bio događaj večeri?

Odjednom, podloga u areni se menja, čuje se duvanje hladnog vetra, i podloga se pretvara u led. Kreće "Rekli su mi da si plakala". Ulazi Rade Lacković u žutoj peglici.

Komentator: Zvezda večeri, Rade Lacković u Žućku! I evo krenuo je, dostiže brzinu svetlosti i, O ŠTA JE OVO MAJKU TI?!?!? Trostruki aksl, dvostruki salto unazad, backslide i petostruki salto unapred!! Nismo znali da jedna "peglica" može ovo... Peglica balansira na zadnjem levom faru, pa dobro ljudi, da li je ovo moguće?? Ovo mogu samo Srbi... E ovo stvarno više nema smisla, peglica kreće da radi breakdance uz hitove Pablik Enemija...

Nakon završenog nastupa Rade je natrpao celu publiku u svoju mističnu peglicu i odveo ih u birtiju na neprekidne dvogodišnje bahanalije i opijanje uz hitove sa svoje diskografije...

7. Pratim temu od prvog posta i nisam imao potrebu da komentarisem jer sam gresan i slusam metalike. Medjutim kada vidoh muke brata dejsa odlucih da se bacim na isterivanje djaola iz mene. :radi šurnaes' sklekova:

8. Cela diskografija tri puta bi trebala da istera te sektalike iz tebe ako joj se prepustiš... i moli se svake večeri i svakog jutra po pola sata, i pročitaj sve liturgije do sada napisane. RADE PRAŠTA!

9. silni: dobra priča!

turtleboy: Dobrodošao! Polako čeć proslušati ovu muziku! To ustvari nije muzika, to je jedna neviđena količina energije!

10. Većina ljudi ne zna zašto je u fizici R oznaka za otpor. Kako je uopšte RLC kolo dobilo svoje ime. Naravno Po Radetu LaCkoviću. U RLC kolu postoje otpor(R), provodnik (L) i kondenzator(C). Ali, kako je otpor R dobio svoju oznaku? Vrlo prosto!

Kako je Rade Lacković simbol borbe, otpora i revolucionarnosti protiv nekvalitetne muzike i svih ostalih kvazidobrih stvari, naučnici srednjeg veka jednostavno nisu mogli da puste to da prođe nezapaženo, pa su ceo ogranak fizike imenovali u čast ovoj veličini! Rade Lacković pruža otpor (R) plavokosim pseudomesijama, sprovodi ih (L) i zadržava u večitom pritvoru ološa i bagre na planeti HUZG 47#8 i time dodaje poslednju oznaku (C). Krug je zatvoren.

Rade kobjašnjava i na naučnim osnovama...

11. Zajebi mi bre RLC kolio, može da bude prekosutra na ispitu, a ja ništa nisam učio... Širio sam predanja o Radu! Rade učini da položim ispit, iako ništa nisam učio sada, učiću malo sutra, i učio sam u predhodnom roku, isto 2 sata. Bio sam zauzet drugim stvarima. Bio je to viši cilj! Rade molim ti se! :radi dvaes sklekova na jednoj ruci, u drugoj drži knjigu iz fizike:

12. sad znaš kako je nastalo, ako te to pitaju, kobjasni im...

13. pismeno Radim, i nacrtaću ako treba! :D RaRaRaRaRa-novi smeh Radetovaca :D

14. Rade Lacković je bio na okupljanju dok još nije postojala Vukajlija...

15. 1242. године, Монголи су пустошили Европу. Раде је стратешки чекао да стигну до Загреба и запале га, да би онда заказао свирку у Каракоруму. Велики Кан је добио срчку, а остатак хорде се окупио и под великом крзненом шатром слушао пророка над пророцима.
    Од тог дана, монголски израз за концерт је Рха-де.

16. Боја је јача од фула у затвореном са 32 карте 100%, јер је мања вероватноћа да ћеш добити њу него фул, то је без сумње, е сад још се кољемо за трилинг и кенту.

17. http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/nema-rada-po-vrucini-116672.php

Kakva laž, oće Rasim da nam ubije veru! Mi smi znamo da je Rade tu uvek. Nebitno da li je leto ili zima, dan ili noć, kiša ili sunce!

18. Silni, pisao sam u gace za monstertruck olololololo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.