Asocijacije

1. suknja

Hehehe, to je takav hit, volim kada se lepo objasne emocije...

2. знатижеља!

молим, зато смо ту... хахахах

3. macka!

Umes da ubodes zicu...da, da :)))

4. канџе?

Можда си у праву. Има да те поменем у посвети на албуму, одмах испод спонзора и десно од трибала!

5. grebanje!

Sta sam ja u pravu!? Prestani, imam utisak da se nismo razumeli...

6. цигарете!

ма за ове песмице хахаха па оно кад на албумима исписују похвале и заслуге, па ређају све од фанова до шире родбине :))

7. kriza

Sta sam ti ja!? :) Ja prilikom procene pravim umetnicku distancu...ali, ako ti znaci, moze...prvi je album. Hahahaha

8. бензин

Ви сте моја публика! :))
    хахахах отприлике у овом случају процена се своди на мистерију да ли ће ови лаки стихови навести неког да наручи "литар литар" и да разбије коју чашу :)))
    Само то, и ништа више!

9. plin

Ma, i za vino i za pivo! :)))

10. пешачење...

Да, до вечерас да снимим албум и одмах ме убаце на Бирфест, а за викенд крећем на светску турнеју по Србији!

11. lutanje...

Vidim ja, niko nije imun na slavu! Samo u prvi plan, mikrofon je moj, ja sam Bog! :)

12. вук!

Вероватно. Мада бих ја увек волео да будем у другом плану, владар из сенке :)))

13. prepad!

Konci u rukama, strategija, osmisljavanje, slepa poslusnost...hehehe sjajno! :))

14. бу!

Отприлике. Да други покупе славу, а да се ја трипујем како сам цар :))

15. c c c...

Razumem... mudrac! Ponovicu... sjajno! :) Lep je osecaj i tako i treba da bude! :))

16. Цоктање!

У ствари изгледа да сам рођен да будем менаџер хахахах
    идем, ћао!

17. kokos

Da, a ja sam shvatila da si mi konkurencija i nije mi jasno zasto te ohrabrujem! Greska, greska... :))
    Cao!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.