Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
suknja
Hehehe, to je takav hit, volim kada se lepo objasne emocije...
знатижеља!
молим, зато смо ту... хахахах
macka!
Umes da ubodes zicu...da, da :)))
канџе?
Можда си у праву. Има да те поменем у посвети на албуму, одмах испод спонзора и десно од трибала!
grebanje!
Sta sam ja u pravu!? Prestani, imam utisak da se nismo razumeli...
цигарете!
ма за ове песмице хахаха па оно кад на албумима исписују похвале и заслуге, па ређају све од фанова до шире родбине :))
kriza
Sta sam ti ja!? :) Ja prilikom procene pravim umetnicku distancu...ali, ako ti znaci, moze...prvi je album. Hahahaha
бензин
Ви сте моја публика! :))
хахахах отприлике у овом случају процена се своди на мистерију да ли ће ови лаки стихови навести неког да наручи "литар литар" и да разбије коју чашу :)))
Само то, и ништа више!
plin
Ma, i za vino i za pivo! :)))
пешачење...
Да, до вечерас да снимим албум и одмах ме убаце на Бирфест, а за викенд крећем на светску турнеју по Србији!
lutanje...
Vidim ja, niko nije imun na slavu! Samo u prvi plan, mikrofon je moj, ja sam Bog! :)
вук!
Вероватно. Мада бих ја увек волео да будем у другом плану, владар из сенке :)))
prepad!
Konci u rukama, strategija, osmisljavanje, slepa poslusnost...hehehe sjajno! :))
бу!
Отприлике. Да други покупе славу, а да се ја трипујем како сам цар :))
c c c...
Razumem... mudrac! Ponovicu... sjajno! :) Lep je osecaj i tako i treba da bude! :))
Цоктање!
У ствари изгледа да сам рођен да будем менаџер хахахах
идем, ћао!
kokos
Da, a ja sam shvatila da si mi konkurencija i nije mi jasno zasto te ohrabrujem! Greska, greska... :))
Cao!
orah
Med
lepljivo