Asocijacije

1. бојажљиво?

2. директност!

3. pikado

da osvezim konkretnijim pojmom :)

4. Занимљив ти је пост у песничком одељку, јел пуно пишеш?

хитац

5. kugla

hvala, da, imam kontinuitet, pa i dosta pesama...ta mi je poslednja, i uvek mi se poslednja najvise svidja, nisam birala koju bih stavila jer ne umem da izaberem po drugom kriterijumu, a posto sam otkrila da postoji pesnicko cose...eto! :)

6. Јеси ли развила стил, односно јесу ли и остале сличне овој?

поентирање!

7. gol!!!

Hm, mislim da se ova razlikuje, manje filozofiram, a vise opisujem. :))
    Naracija jeste prisutna i u tom smislu lice.

8. Хахаха баш ме је то и интересовало. Ја баш не умем да пишем,чак и једну од ретких која ми се допала сам изгубио негде :( не да ми се...

статива...

9. centar

Ja u pesmama samo ktitikujem, i nije mi to jasno! A sta znaci "umeti pisati", mozda ja ne znam, ali eto, bas hocu da pisem! :)))

10. Ево, напишем нешто увече и делује ми блиставо, али кад одспавам и прочитам после тога, оно као да се претвори у бундеву и миша.
    С тим што ја желим да ти текстови буду конкретнији. Имам представу како би то требало да звучи, мада реално и не трудим се колико бих могао...

венера (!?) :)

11. Ne znam zasto to radim, samo znam sta radim u trenutku pisanja, jednostavno mi prija to pisanje. Neposredno posle zavrsetka pisanja, kada procitam, dobijem osecaj "da, to je to!" ili prepravljam dok to ne pomislim. Ali, kada vreme prodje, imam isti osecaj kao i ti. Mada vise "sta sam ja to htela time reci, svasta! ali mozda ce neko shvatiti"

breg

12. Код мене је фора то што сам глуп. Ја знам како хоћу да то звучи, али уопште не покушавам тако да пишем, него нешто друго. Немаш појма колико се нервирам кад овде напишем дефку којом сам задовољан. Све бих то мњао за песме.

пењање?

13. U tvojim defkama sam pronasla dosta poeticnosti. Sjajno se sluzis simbolima i mnogo govoris sa malo reci. To nije samo vestina vec i umetnost. Prepoznatljive su, sto znaci da vec sebe unosis u ono sto pises, a sto opet govoti o iskrenosti.

spustanje...

14. Драго ми је да тако мислиш. Шта више, одавно ме нису описали тако лепо.
    Него постави на оној теми кад будеш могла и неку песму која се прилично разликује од оне, волео бих да видим крајности :)

полако?

15. koraci

Vazi, moja je deviza "pisi glupe pesme dok ne napises dobru", pa cu staviti jos jednu takvu. I ovo ozbiljno, mislim da cu tek biti sasvim zadovoljna onim sto pisem. Sada moram ici. Cao! :))

16. Не сумњам да хоћеш. Ћао :)

Слобода!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.